Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області в ході проведення планового заходу державного нагляду у формі інспектування на одному із потужностей області виявили низку порушень законодавства в сфері безпечності харчових продуктів.
Зокрема, на підприємстві зафіксовані порушення технологічних процесів у цеху кондитерських виробів, відмічалося перехрещення сировини та готової продукції, у тарі з-під курячих яєць зберігалися суміші трав’яних чаїв тощо.
За результатами планової перевірки спеціалісти Держпродспоживслужби області склали акт. Постановою Головного державного інспектора – начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області за порушення встановлених законодавством гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів на оператора ринку накладено штраф у сумі 41 730 грн, а також надано пропис щодо усунення виявлених порушень.