Аграрний тиждень. Україна
» » На Херсонщині обговорили питання контролю за додержанням законодавства про рекламу
» » На Херсонщині обговорили питання контролю за додержанням законодавства про рекламу

На Херсонщині обговорили питання контролю за додержанням законодавства про рекламу


За ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області відбулося засідання круглого столу на тему: «Державний контроль за додержанням законодавства про рекламу в частині встановленого законодавством порядку розповсюдження та розміщення реклами».

У заході взяли участь заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Наталя Клим, представники Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Херсонській області Херсонської міської ради та управління естетики та зовнішньої реклами Херсонської міської ради.

Під час зустрічі учасники розглянули питання, що виникають у процесі розповсюдження зовнішньої реклами, а також обговорили конкретні приклади звернень споживачів щодо порушення прав споживачів у сфері реклами.

З огляду на перенасиченість міста Херсона об’єктами зовнішньої реклами є необхідність провести оптимізацію рекламних засобів, розміщених у центрі міста, та врегулювати питання самовільного розташування нових рекламних конструкцій. У зв’язку з цим учасники розглянули рішення виконавчого комітету міської ради «Про тимчасове розроблення схеми розташування елементів благоустрою м. Херсоні, призупинити розміщення нових наземних об’єктів зовнішньої реклами типу бігборд, бєклайк (певних розмірів) та інші наземні стаціонарні середньо та великогабаритних розмірів».

Також увагу учасників було акцентовано на необхідності посилення роз’яснювальної роботи у сфері реклами задля зменшення кількості порушень.





Схожі новини
  • На Херсонщині обговорять проблемні питання якості питної води
  • На Херсонщині обговорять вимоги законодавства у сфері захисту споживачів, реклами, метрології та метрологічної діяльності
  • На Херсонщині обговорили питання взаємодії державних територіальних органів, які здійснюють контроль у сфері ринкового нагляду
  • На Херсонщині відбудеться круглий стіл щодо захисту споживачів і реклами
  • На Херсонщині відбудеться семінар щодо вимог законодавства України в сфері захисту споживачів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.