Аграрний тиждень. Україна
» » На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби обговорили пріоритетні напрямки роботи на 2020 рік
» » На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби обговорили пріоритетні напрямки роботи на 2020 рік

На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби обговорили пріоритетні напрямки роботи на 2020 рік




21 грудня 2019 року під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Віктора Шершнєва відбулася нарада щодо актуальних питань діяльності Держпродспоживслужби області на 2020 рік.

У заході взяли участь керівники структурних підрозділів, районних та міських управлінь Головного управління,   районних та міських лікарень ветеринарної медицини Запорізької області,  директор Запорізької регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби.

Однією з найважливіших тем, які обговорювалися, було  питання щодо посилення контролю за організацією безпечного  харчування у закладах освіти, у тому числі  додержанням вимог санітарно-гігієнічних норм. Учасники наради обговорили стан виконання у 2019 році  розпорядження голови Запорізької облдержадміністрації від 25.11.2019 №566 «Про затвердження плану заходів щодо забезпечення повноцінного, безпечного та якісного харчування дітей у закладах освіти Запорізької області на 2019-2021 роки» та відповідно подальші пріоритетні напрями роботи на 2020 рік.  

У ході наради учасники зосередили увагу на проведенні лабораторних досліджень та експертизи харчових продуктів усіх постачальників харчових продуктів та операторів ринку, які надають послуги харчування у закладах освіти та здійснюють постачання харчових продуктів, щодо їх безпечності, окремих показників якості та ймовірної фальсифікації.

Окрім того, присутні фахівці обговорили питання планування та порядку проведення заходів державного нагляду у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів та ветеринарної медицини у 2020 році.

Також учасники заходу  розглянули епізоотичну ситуацію в Запорізькій області, стан виконання протиепізоотичних заходів, та інші актуальні питання діяльності служби на 2020 рік.

За результатами доповідей та обговорених питань було прийняті відповідні рішення щодо вжиття подальших дієвих заходів.





Схожі новини
  • На Полтавщині фахівці Дердпродспоживслужби обговорили основні завдання на 2020 рік
  • На Харківщині фахівці Держпродспоживслужби та освітяни консолідувалися задля здорового та безпечного харчування дітей в закладах освіти
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби області обговорили актуальні питання з ідентифікації та реєстрації тварин
  • На Франківщині фахівці Держпродспоживслужби області пройдуть навчання з удосконалення роботи та антикорупційного законодавства
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби обговорили питання безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.