Аграрний тиждень. Україна
» » На Полтавщині фахівці Дердпродспоживслужби обговорили основні завдання на 2020 рік
» » На Полтавщині фахівці Дердпродспоживслужби обговорили основні завдання на 2020 рік

На Полтавщині фахівці Дердпродспоживслужби обговорили основні завдання на 2020 рік



Сьогодні, 18 грудня 2019 року, фахівці Головного управління Держпродспоживслужби у Полтавській області провели семінар-нараду щодо актуальних питань діяльності служби на 2020 рік.

Нарада проходила під головуванням начальника Держпродспоживслужби області Геннадія Пікуля. У заході взяли участь  фахівці управлінь, відділів, районних, міськрайонних, міських управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, директори регіональної та міжрайонних державних лабораторій.

Розпочинаючи нараду, Геннадій Пікуль наголосив, що робота Служби повинна грунтуватися на відкритості, прозорості, доступності та комунікативності.

У ході обговорення присутні звернули увагу  на організацію санітарно-епідеміологічних розслідувань та оцінку повноти вжитих заходів за їх результатами; проведення заходів державного контролю у сфері дотримання законодавства про безпечність харчових продуктів у ході розслідування спалахів харчових отруєнь. Також присутні фахівці обговорили недоліка у роботі та можливі  шляхи  їх вирішення і подальшого недопущення.

Захід відбувся у форматі відкритого діалогу, учасники  мали змогу отримати інформативні та змістовні відповіді на свої питання.





Схожі новини
  • На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили проблемні питання у сфері захисту прав споживачів
  • На Франківщині фахівці Держпродспоживслужби пройшли навчання з антикорупційного законодавства
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби обговорили питання безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства
  • На Херсонщині фахівцям Держпродспоживслужби провели навчання організації заходів санітарно-епідеміологічних розслідувань
  • На Херсонщині розглянуть організацію санітарно - епідеміологічних розслідувань

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.