Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба та Держпраці Херсонщини підбили підсумки співпраці за 2019 рік та обговорили подальші заходи роботи
» » Держпродспоживслужба та Держпраці Херсонщини підбили підсумки співпраці за 2019 рік та обговорили подальші заходи роботи

Держпродспоживслужба та Держпраці Херсонщини підбили підсумки співпраці за 2019 рік та обговорили подальші заходи роботи


23 січня 2020 року відбулася робоча нарада представників Головного  управління Держпродспоживслужби в Херсонській області  та  Головного управлінням Держпраці в Херсонській області.

Захід відбувся у рамках укладеного Меморандуму про співпрацю між головними управліннями.

Учасники зустрічі підбили підсумки співпраці управлінь в 2019 році, а  також обговорили подальший план спільних заходів  на 2020 рік.

Окрему увагу було приділено проблемним питанням діяльності та шляхам поліпшення якості проведення заходів державного нагляду (контролю).

У результаті зустрічі фахівці розробили низку заходів, які підсилять спільну діяльність головних управлінь щодо поліпшення проведення заходів державного нагляду (контролю).

Окрім того, у рамках виконання Меморандумубуло досягнуто домовленості про подальший обмін досвідом, а також проведення спільних заходів за напрямками роботи двох контролюючих структур.





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба Херсонщини та аграрний університет напрацювали заходи щодо поглиблення співпраці
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби обговорили пріоритетні напрямки роботи на 2020 рік
  • Фітосанітари Полтавщині та Сумщини обмінялися длосвідом
  • На Херсонщині обговорять питання взаємодії територіальних органів Держпродспоживслужби у сфері ринкового нагляду
  • На Полтавщині обговорили питання порядку здійснення державного ринкового нагляду

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.