Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Виробництво індичатини у 2019 році зросло на 2,8%
АТУ»Новини»Виробництво індичатини у 2019 році зросло на 2,8%

Виробництво індичатини у 2019 році зросло на 2,8%

30 січень, Розділ Новини, переглядів 2 793

Виробництво індичатини у 2019 році зросло на 2,8%

У 2019 році в Україні виробили 16,88 тис. тонн свіжого й охолодженого м’яса індиків, що на 2,8% більше, ніж у 2018 році.

Про це свідчать дані Державної служби статистики.

Зокрема, у грудні 2019 року вироблено 1,63 тис. тонн свіжої й охолодженої індичатини – на 8,4% менше, ніж за аналогічний період 2018 року.

Держстат зауважує, що дані наведені без урахування тимчасово окупованої території Криму, Севастополя і частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.

ІЦ УАК за матеріалами AgroTimes

agroconf.org





Схожі новини
  • Свиней в Україні поменшало на 5,5%
  • Морем перевезли 100 тис. тонн зерна
  • Виробництво молочки впало на 1,7%
  • Україна збільшила виробництво м'яса та яєць
  • Професійні господарства зібрали на 20% менше картоплі

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.