Аграрний тиждень. Україна
» » Затверджено Порядок розроблення проектів землеустрою
» » Затверджено Порядок розроблення проектів землеустрою

Затверджено Порядок розроблення проектів землеустрою


Кабінет Міністрів України затвердив Порядок розроблення проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь. Відповідна постанова № 1134 датована 2 листопада 2011 року.
Порядок визначає механізм розроблення проектів землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь. Як зазначається в документі, проект землеустрою розробляється з метою організації сільськогосподарського виробництва і впорядкування сільськогосподарських угідь у межах землеволодінь та землекористувань для ефективного ведення сільськогосподарського виробництва, забезпечення раціонального використання та охорони земель, створення сприятливого екологічного середовища і покращення природних ландшафтів.

Проект землеустрою розробляється на підставі рішення відповідного органу виконавчої влади, органу місцевого самоврядування або суду про проведення робіт із землеустрою та укладеного відповідно до нього договору між землевласником (землекористувачем) та розробником проекту землеустрою. Розробником проекту може бути юридична або фізична особа, яка має ліцензію на проведення відповідних робіт із землеустрою.

Ліга Закон





Схожі новини
  • Сергій Тимченко: Варварську експлуатацію земель слід припинити
  • С.Стоянов: Ви все ще "неправильно" сієте? Тоді до вас вже йдуть!
  • Протягом року середній розмір орендної плати за земельні паї збільшився у 1,5 раза
  • Про семінар «Проблемні питання виготовлення та впровадження землеустрою, що забезпечують еколого-економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь і передбачають заходи з охорони земель»
  • Держсільгоспінспекція дбає про землеустрій сільськогосподарських угідь

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.