Аграрний тиждень. Україна
» » На Вінниччині Держпродспоживслужба та представники місії ОБСЄ обговорили питання якості води в області
» » На Вінниччині Держпродспоживслужба та представники місії ОБСЄ обговорили питання якості води в області

На Вінниччині Держпродспоживслужба та представники місії ОБСЄ обговорили питання якості води в області


Сьогодні, 07 лютого 2020 року, у Вінницький області з візитом перебували представники моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

У рамках свого візиту вони зустрілись з начальником Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорієм Сидоруком та першим заступником Олександром Сорочаном з метою оцінки забезпечення населення якісною водою.

Обговорили відповідність води у Вінницькій області санітарно-протиепідемічним вимогам та ознайомились з результатами лабораторних досліджень проб води як питної, так і з поверхневих водойм щодо бактеріологічних та санітарно-хімічних показників.

За результатами зустрічі представники моніторингової місії ОБСЄ висловили бажання подальшої співпраці задля забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення.





Схожі новини
  • На Херсонщині обговорять проблемні питання якості питної води
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби долучились до вирішення проблеми забезпечення якісною питною водою населення області
  • На Донеччині тракторист підірвався на міні
  • Про початок оздоровчої кампанії 2019 року в Івано-Франківській області
  • На Івано-Франківщині Держпродспоживслужба та ОБСЄ обговорили шляхи забезпечення українців безпечними харчовими продуктами

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.