Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба Чернігівщини підбила попередні підсумки року і визначила пріоритети на рік наступний
» » Держпродспоживслужба Чернігівщини підбила попередні підсумки року і визначила пріоритети на рік наступний

Держпродспоживслужба Чернігівщини підбила попередні підсумки року і визначила пріоритети на рік наступний


Начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Юрій Павлішен під час нарад з керівниками структурних підрозділів у містах і районах проаналізував результати діяльності служби протягом 2019 року та окреслив завдання на перспективу.

Акцентувалася увага на поліпшенні співпраці з місцевими органами виконавчої влади і самоврядування та засобами масової інформації.

З-поміж пріоритетних напрямків, які потребують особливої уваги, Юрій Павлішен виокремив проведення спільних навчальних семінарів стосовно організації безпечного харчування дітей у школах і дитячих садках, безперечного дотримання принципів системи НАССР та  запровадження її у всіх без винятку загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладах.

Серед важливих питань, на які варто звернути увагу керівникам районних ветеринарних лікарень та лабораторій, є дотримання правил пожежної безпеки, в тому числі забезпечення приміщень відповідним оснащенням.

Крім того, йшлося під час наради також про критерії оцінювання роботи структурних підрозділів за підсумками 2019 року і результати проведення передплатної кампанії у районах.





Схожі новини
  • На Вінниччині Держпродспоживслужба та органи місцевого самоврядування консолідували роботу щодо захисту споживачів
  • На Харківщині фахівці Держпродспоживслужби та освітяни консолідувалися задля здорового та безпечного харчування дітей в закладах освіти
  • У 2019 році Держпродспоживслужба Чернігівської області проведе 39 аудитів системи НАССР в регіоні
  • На Чернігівщині фахівці Держпродспоживслужби підбили підсумки за 5 місяців роботи
  • Держпродспоживслужба, освітяни та громадськість обговорили питання організації здорового харчування в школі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.