Аграрний тиждень. Україна
» » Спеціалісти Держпродспоживслужби допомогли споживачу повернути 22,0 тис. грн. за товар
» » Спеціалісти Держпродспоживслужби допомогли споживачу повернути 22,0 тис. грн. за товар

Спеціалісти Держпродспоживслужби допомогли споживачу повернути 22,0 тис. грн. за товар


До Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області звернувся мешканець м. Запоріжжя  зі скаргою щодо порушень його прав споживача.

В одному із елітних магазинів м. Запоріжжя споживач придбав одяг для родини (дублянки, куртки) на загальну суму 22,0 тис.грн.  Під час купівлі продавець надав інформацію споживачу, що одяг виготовлений із натурального хутра та шкіри. Але ж після покупки було з’ясовано, що покупцю була надана недостовірна інформація щодо матеріалу, з якого був вироблений одяг –  це було штучне хутро та шкіра. Прийняти товар та повернути кошти продавець відмовився.

В ході розгляду звернення, спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області були вжиті заходи згідно Закону України  «Про захист прав споживачів», за результатами яких  власник елітного магазину повернув споживачеві кошти за одяг у сумі 22,0 тис. грн. 





Схожі новини
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби допомогли споживачам повернути кошти за зіпсований товар та неякісно надані послуги
  • На Херсонщині споживачеві повернули 30 тис. грн за неякісну продукцію
  • У Запорізькій області за порушення умов договору щодо виготовлення меблів споживачу повернули 9 тис. грн
  • На Херсонщині споживачу повернули 16,8 тис. грн за порушення умов договору щодо постачання оргтехніки
  • Порушники прав споживачів відшкодували черкасцю 8,5 тис. грн

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.