В Україні виробництво цукрових кондитерських виробів зменшилося майже на 33%
27 February, Розділ Новини, переглядів 2 179
За пеший місяць нового року в Україні виробництво цукровмісних кондитерських виробів зменшилося на 32,7%, порівняно з аналогічним періодом роком раніше.
Про це повідомляє Держслужба статистики України.
У січні 2020 року в Україні було вироблено 3151,6 т кондитерських виробів із цукру, порівняно з 4,5 тис. т у грудні 2019 року.
ІЦ УАК за матеріалами УкрЦукор
agroconf.org
Схожі новини
В Україні виробництво цукрових кондитерських виробів на третину зменшилосяВ Україні виробництво цукрових кондитерських виробів зменшилося майже на 23%В Україні виробництво цукрових кондитерських виробів зменшилося на 6%В Україні виробництво цукрових кондитерських виробів зменшилося на 26%Виробництво кондитерських виробів в Україні у 1-му кварталі скоротилося на 10,2%