Аграрний тиждень. Україна
» » На Рівненщині фахівці Держпродспоживслужби освітяни та громадськість обговорили питання якісного харчування дітей
» » На Рівненщині фахівці Держпродспоживслужби освітяни та громадськість обговорили питання якісного харчування дітей

На Рівненщині фахівці Держпродспоживслужби освітяни та громадськість обговорили питання якісного харчування дітей



27 лютого 2020 року фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області провели семінар-навчання для  представників органів влади, освітніх закладів області, та спеціалістів Управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації.

                У ході обговорення учасники розглянули питання забезпечення якісного та безпечного харчування дітей у закладах загальної середньої та дошкільної освіти, а також дотримання прав учнів на забезпечення фізіологічних потреб дитячого організму у поживних речовинах.

         Окрім того, присутні розглянули питання впровадження постійно діючих процедур заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних контрольних точках в харчоблоках закладів дошкільної та загальної середньої освіти області.

         На завершення зустрічі учасники обговорили питання запобігання занесенню і поширенню на території України коронавірусу, а також виконання усіх необхідних дій у рамках Національного плану протиепідемічних заходів реагування на поширення вірусу.





Схожі новини
  • На Чернігівщині освітяни та підприємці отримали практичну допомогу щодо розробки системи НАССР
  • Держпродспоживслужба Прикарпаття разом з освітянами області обговорили питання забезпечення якісного та безпечного харчування дітей
  • На Харківщині фахівці Держпродспоживслужби та освітяни консолідувалися задля здорового та безпечного харчування дітей в закладах освіти
  • На Запоріжжі обговорили питання посилення контролю за якісним та безпечним харчування дітей у закладах освіти
  • На Закарпатті обговорили питання забезпечення якісного та безпечного харчування в закладах освіти

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.