Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»В Україні почали вживати більше м’ясопродуктів та риби
АТУ»Новини»В Україні почали вживати більше м’ясопродуктів та риби

    В Україні почали вживати більше м’ясопродуктів та риби


    В Україні почали вживати більше м’ясопродуктів та риби

    У структурі домашнього харчування українців за перші дев’ять місяців 2019 року відбулися певні зміни. Про це свідчать дані вибіркового обстеження умов життя домогосподарств Державної служби статистики.

    За даними статистичного відомства, середнє споживання м’яса і м’ясопродуктів склало 5,0 кг на місяць на людину, що дещо більше, ніж за аналогічний період минулого року (4,8 кг).

    Споживання молока і молочних продуктів знизилося до 18,9 кг у порівнянні з 19,1 кг роком раніше. Кількість яєць на людину не змінилася – 20 штук.

    Споживання риби і рибних продуктів зросло з 1,3 кг до 1,4 кг, цукру – знизилося з 2,7 кг до 2,6 кг, соняшникової олії та інших рослинних жирів – скоротилося з 1,5 кг до 1,4 кг.

    Крім того, споживання картоплі знизилося з 6,3 кг до 6,2 кг, овочів – з 9,5 кг до 9,3 кг, фруктів, ягід, горіхів і винограду – зросло з 3,6 кг до 3,8 кг, пише РБК-Україна.

    ІЦ УАК за матеріалами AgroNews

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Українці переходять на дешеву їжу
  • В Україні виробництво продукції харчопрому за 2012 збільшилося на 1,7%
  • Яких продуктів українці стали їсти менше
  • В Україні зросло виробництво яєць
  • Виробництво яєць скоротилось

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В Україні почали вживати більше м’ясопродуктів та риби

02 березень, Розділ Новини, переглядів 1 799

В Україні почали вживати більше м’ясопродуктів та риби

У структурі домашнього харчування українців за перші дев’ять місяців 2019 року відбулися певні зміни. Про це свідчать дані вибіркового обстеження умов життя домогосподарств Державної служби статистики.

За даними статистичного відомства, середнє споживання м’яса і м’ясопродуктів склало 5,0 кг на місяць на людину, що дещо більше, ніж за аналогічний період минулого року (4,8 кг).

Споживання молока і молочних продуктів знизилося до 18,9 кг у порівнянні з 19,1 кг роком раніше. Кількість яєць на людину не змінилася – 20 штук.

Споживання риби і рибних продуктів зросло з 1,3 кг до 1,4 кг, цукру – знизилося з 2,7 кг до 2,6 кг, соняшникової олії та інших рослинних жирів – скоротилося з 1,5 кг до 1,4 кг.

Крім того, споживання картоплі знизилося з 6,3 кг до 6,2 кг, овочів – з 9,5 кг до 9,3 кг, фруктів, ягід, горіхів і винограду – зросло з 3,6 кг до 3,8 кг, пише РБК-Україна.

ІЦ УАК за матеріалами AgroNews

agroconf.org





Схожі новини
  • Українці переходять на дешеву їжу
  • В Україні виробництво продукції харчопрому за 2012 збільшилося на 1,7%
  • Яких продуктів українці стали їсти менше
  • В Україні зросло виробництво яєць
  • Виробництво яєць скоротилось

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.