Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні почали вживати більше м’ясопродуктів та риби
» » В Україні почали вживати більше м’ясопродуктів та риби

    В Україні почали вживати більше м’ясопродуктів та риби


    В Україні почали вживати більше м’ясопродуктів та риби

    У структурі домашнього харчування українців за перші дев’ять місяців 2019 року відбулися певні зміни. Про це свідчать дані вибіркового обстеження умов життя домогосподарств Державної служби статистики.

    За даними статистичного відомства, середнє споживання м’яса і м’ясопродуктів склало 5,0 кг на місяць на людину, що дещо більше, ніж за аналогічний період минулого року (4,8 кг).

    Споживання молока і молочних продуктів знизилося до 18,9 кг у порівнянні з 19,1 кг роком раніше. Кількість яєць на людину не змінилася – 20 штук.

    Споживання риби і рибних продуктів зросло з 1,3 кг до 1,4 кг, цукру – знизилося з 2,7 кг до 2,6 кг, соняшникової олії та інших рослинних жирів – скоротилося з 1,5 кг до 1,4 кг.

    Крім того, споживання картоплі знизилося з 6,3 кг до 6,2 кг, овочів – з 9,5 кг до 9,3 кг, фруктів, ягід, горіхів і винограду – зросло з 3,6 кг до 3,8 кг, пише РБК-Україна.

    ІЦ УАК за матеріалами AgroNews

    agroconf.org





    Схожі новини
  • В Україні зросло виробництво яєць
  • Виробництво яєць скоротилось
  • Яких продуктів українці стали їсти менше
  • В Україні виробництво продукції харчопрому за 2012 збільшилося на 1,7%
  • Українці переходять на дешеву їжу

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В Україні почали вживати більше м’ясопродуктів та риби


В Україні почали вживати більше м’ясопродуктів та риби

У структурі домашнього харчування українців за перші дев’ять місяців 2019 року відбулися певні зміни. Про це свідчать дані вибіркового обстеження умов життя домогосподарств Державної служби статистики.

За даними статистичного відомства, середнє споживання м’яса і м’ясопродуктів склало 5,0 кг на місяць на людину, що дещо більше, ніж за аналогічний період минулого року (4,8 кг).

Споживання молока і молочних продуктів знизилося до 18,9 кг у порівнянні з 19,1 кг роком раніше. Кількість яєць на людину не змінилася – 20 штук.

Споживання риби і рибних продуктів зросло з 1,3 кг до 1,4 кг, цукру – знизилося з 2,7 кг до 2,6 кг, соняшникової олії та інших рослинних жирів – скоротилося з 1,5 кг до 1,4 кг.

Крім того, споживання картоплі знизилося з 6,3 кг до 6,2 кг, овочів – з 9,5 кг до 9,3 кг, фруктів, ягід, горіхів і винограду – зросло з 3,6 кг до 3,8 кг, пише РБК-Україна.

ІЦ УАК за матеріалами AgroNews

agroconf.org





Схожі новини
  • В Україні зросло виробництво яєць
  • Виробництво яєць скоротилось
  • Яких продуктів українці стали їсти менше
  • В Україні виробництво продукції харчопрому за 2012 збільшилося на 1,7%
  • Українці переходять на дешеву їжу

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.