Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»На Запоріжжі колегія Держпродспоживслужби визначила пріоритетні напрямки роботи на поточний рік
АТУ»Новини»На Запоріжжі колегія Держпродспоживслужби визначила пріоритетні напрямки роботи на поточний рік

На Запоріжжі колегія Держпродспоживслужби визначила пріоритетні напрямки роботи на поточний рік

03 березень, Розділ Новини, переглядів 1 483



У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Запорізькій області під головуванням начальника Головного управління Віктора Шершнєва відбулася  підсумкова колегія за минулий рік.

У засіданні  колегії взяли участь  перший заступник начальника Головного управління Ольга Сівова, заступник начальника - Сергій Дегтяренко, керівники структурних підрозділів Головного управління, районних та міських управлінь, державних лікарень ветеринарної медицини,  Запорізької регіональної, районних та міжрайонних державних лабораторій.

Під час заходу були заслухані доповіді та проаналізована робота служби за всіма напрямками роботи.

Зокрема, обговорювалися такі важливі теми, як здійснення державного нагляду у сферах безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини; санітарного законодавства; карантину, захисту рослин, насінництва та розсадництва, охорони прав на сорти рослин та ГМО у відкритих системах; державних регульованих цін.

Окремо акцентувалася увага на епізоотичній ситуації в області, роботі діагностичної служби, питаннях захисту споживачів  та інших актуальних напрямах  діяльності.

За результатами роботи колегія Держпродспоживслужби  окреслила завдання на 2020 рік за вказаними напрямами та  зосередила увагу на  безпечності продукції, харчуванні дітей, боротьбі з фальсифікатом, участі у масштабній інформаційній кампанії з протидії коронавірусу.





Схожі новини
  • На Франківщині фахівці Держпродспоживслужби області пройдуть навчання з удосконалення роботи та антикорупційного законодавства
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби обговорили пріоритетні напрямки роботи на 2020 рік
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби обговорили питання безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства
  • На Запоріжжі відбувся Всеукраїнський семінар державних фітосанітарних інспекторів
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби області обговорили актуальні питання з ідентифікації та реєстрації тварин

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.