Аграрний тиждень. Україна
» » Коронавірус: агропромислові виставки скасували у кількох країнах
» » Коронавірус: агропромислові виставки скасували у кількох країнах

Коронавірус: агропромислові виставки скасували у кількох країнах


Коронавірус: агропромислові виставки скасували у кількох країнах

 Від нового коронавірусу постраждали не лише експортери, але й організатори продовольчих та сільськогосподарських виставок і ярмарків. Так за останні було скасовано дві важливі події.


Японська асоціація менеджменту, організатор FOODEX JAPAN 2020, офіційно ухвалила рішення про скасування заходу, який планувалося провести в Макухарі Мессе з 10 по 13 березня. Це рішення було прийнято на підставі повідомлення японського уряду від 26 лютого. Уряд країни закликав організаторів заходів скасувати багатолюдні події, що проводяться в Японії, щоб запобігти подальшому поширенню коронавірусу (COVID-19).
 
У Греції організатори ярмарку Food Expo вирішили перенести на 16-18 травня, захід, який спочатку запланували на березень.
 
“Поширення випадків нового штаму коронавірусу Covid-19 у Греції разом із повідомленням Міністерства охорони здоров’я Греції щодо скасування всіх зустрічей та заходів на свіжому повітрі в країні створили виняткові та непередбачувані умови, які сприяли перенесенню виставка FOOD EXPO”, – оголосили організатори.
 
Ще два масштабних заходи – Alimentaria Barcelona (20–23 квітня) та Interpack (Дюссельдорф, 7–13 травня) ще не відмінили, але будь-які зміни в Іспанії та Німеччині можуть призвести до скасування або перенесення цих подій.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Здійснено майже 28,8 тис візитів у заклади освіти з метою протидії поширенню коронавірусу
  • На Закарпатті робота з протидії поширенню коронавірусу триває
  • Закарпаття долучилося до участі у масштабній інформаційній кампанії з протидії коронавірусу
  • Держпродспоживслужба Київської області долучилася до всеукраїнської роз’яснювальної кампанії щодо протидії поширенню коронавірусу
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби долучились до Всеукраїнської кампанії з протидії коронавірусу

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.