Аграрний тиждень. Україна
» » На Закарпатті обговорювали недопущення потрапляння фальсифікованого масла до шкільних їдалень
» » На Закарпатті обговорювали недопущення потрапляння фальсифікованого масла до шкільних їдалень

На Закарпатті обговорювали недопущення потрапляння фальсифікованого масла до шкільних їдалень


Шляхи протидії обігу фальсифікованого масла солодковершкового визначали нещодавно у Виноградові під час наради, яка проходила в актовому залі Виноградівського РУ Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області.

На заході були присутні представники Головного управління Держпродспоживслужби Закарпаття, районної державної лікарні ветеринарної медицини, постачальники харчових продуктів у заклади освіти району та офіційний ветеринарний лікар.

Відкрив нараду начальник Виноградівського районного управління ГУ ДПСС Степан Барзул, який зауважив, що у торгових мережах на території України під маркою відомих виробників останнім часом реалізується фальсифікований продукт, що становить неабияку небезпеку, оскільки має шкідливий вплив на здоров’я людини та є непридатним для споживання.

Під час наради учасники дізналися про вимоги, передбачені чинним законодавством до постачальників харчових продуктів в заклади освіти, ситуацію щодо виявлення та заборони обігу фальсифікованого масла солодковершкового на території  України.

На завершення були обговорені деякі проблемні питання щодо організації харчування в загальноосвітніх навчальних закладах та роз’яснено, як їх уникнути.

 





Схожі новини
  • На Херсонщині вилучили 603 кг фальсифікованого масла
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби обговорили питання здійснення профілактичної роботи з недопущення поширення хвороб птиці
  • На Луганщині в одному із закладів освіти виявили ймовірно фальсифіковане масло
  • Фахівці Держпродспоживслужби Закарпаття обговорили запобігання поширенню високопатогенного грипу птиці
  • На Херсонщині вилучено з обігу понад 200 кг фальсифікованого масла

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.