Шляхи протидії обігу фальсифікованого масла солодковершкового визначали нещодавно у Виноградові під час наради, яка проходила в актовому залі Виноградівського РУ Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області.
На заході були присутні представники Головного управління Держпродспоживслужби Закарпаття, районної державної лікарні ветеринарної медицини, постачальники харчових продуктів у заклади освіти району та офіційний ветеринарний лікар.
Відкрив нараду начальник Виноградівського районного управління ГУ ДПСС Степан Барзул, який зауважив, що у торгових мережах на території України під маркою відомих виробників останнім часом реалізується фальсифікований продукт, що становить неабияку небезпеку, оскільки має шкідливий вплив на здоров’я людини та є непридатним для споживання.
Під час наради учасники дізналися про вимоги, передбачені чинним законодавством до постачальників харчових продуктів в заклади освіти, ситуацію щодо виявлення та заборони обігу фальсифікованого масла солодковершкового на території України.
На завершення були обговорені деякі проблемні питання щодо організації харчування в загальноосвітніх навчальних закладах та роз’яснено, як їх уникнути.