Аграрний тиждень. Україна
» » На Закарпатті обговорили основні принципи впровадження безпечного харчування у навчальних закладах
» » На Закарпатті обговорили основні принципи впровадження безпечного харчування у навчальних закладах

На Закарпатті обговорили основні принципи впровадження безпечного харчування у навчальних закладах



На Закарпатті продовжується інформаційна кампанія у загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах щодо розробки та впровадження процедур, заснованих на принципах системи НАССР, на потужностях, що здійснюють обіг харчових продуктів.

 Днями спеціалісти ГУ Держпродспоживслужби Закарпаття провели семінар-навчання з керівниками навчальних закладів та підприємцями, які постачають харчові продукти до цих установ та усіма зацікавленими особами, на базі Полянської сільської ради.

У ході семінару обговорили актуальні питання з харчового законодавства та ознайомилися з останніми законодавчими нововведеннями. Йшлося також про відповідальність, передбачену за допущення порушень вимог нормативно-правових актів у цій сфері.

Водночас поінформували присутніх освітян про принципи вибору постачальників харчових продуктів у заклади середньої освіти та дошкільні навчальні заклади, розповіли про особливості розробки і впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР. Крім того, було наголошено, що впровадження вказаної системи дозволить знизити ризик виникнення харчових отруєнь в освітніх закладах до мінімуму.

Учасники семінару мали можливість отримати фахові роз’яснення з актуальних питань. На завершення присутнім роздали навчальні матеріали на тему безпечності харчових продуктів.





Схожі новини
  • На Чернігівщині освітяни та підприємці отримали практичну допомогу щодо розробки системи НАССР
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби та підприємці обговорили питання дотримання законодавства у сфері безпечності харчових продуктів
  • Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини співпрацюють з освітянами та підприємцями щодо впровадження системи НАССР
  • На Житомирщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили питання готовності навчальних закладів до нового навчального року
  • В навчальних закладах столиці з'являться нові хлібобулочні вироби

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.