Аграрний тиждень. Україна
» » Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини співпрацюють з освітянами та підприємцями щодо впровадження системи НАССР
» » Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини співпрацюють з освітянами та підприємцями щодо впровадження системи НАССР

Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини співпрацюють з освітянами та підприємцями щодо впровадження системи НАССР


Спеціалісти Бобровицького районного управління Держпродспоживслужби взяли участь у нараді з керівниками загальноосвітніх закладів міста стосовно дотримання основних вимог до якості та безпечності харчових продуктів і впровадження на харчоблоках шкіл системи НАССР.

Зокрема, обговорювались процедури, засновані на принципах НАССР та  обов’язки операторів ринку.

Також під час наради йшлося про дотримання гігієнічних вимог при розробці розкладів уроків і правильного навантаження на 1 дитину та при складанні перспективних двотижневих меню на весняний період.

Акцентувалась увага на посиленні дезрежиму в закладах освіти у зв’язку з погіршенням ситуації щодо захворюваності  на грип та ГРВІ.

Крім того, у відділі освіти, культури, молоді та спорту Сосницької райдержадміністрації  відбулась зустріч з фахівцями територіального управління Держпродспоживслужби, які поінформували присутніх про методи попередження появи у навчальних закладах інфекційних захворювань.

Згодом вони зустрілися із суб’єктами господарювання, які займаються роздрібною торгівлею харчової продукції, щоб обговорити з ними ситуацію з впровадження системи НАССР. Також йшлося про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин, в тому числі без медичних книжок.
На цьому наголошували під час спілкування з місцевими підприємцями і спеціалісти Варвинського районного управління Держпродспоживслужби, які спільно з  представниками селищної ради здійснювали роз’яснювальну роботу у точках оптової і роздрібної торгівлі.





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба продовжує роз'яснювальну роботу щодо впровадження системи НАССР у навчальних закладах Вінниччини
  • Держпродспоживслужба продовжує вживати заходи для забезпечення безпечного харчування в закладах освіти
  • На Харківщині фахівці Держпродспоживслужби та освітяни консолідувалися задля здорового та безпечного харчування дітей в закладах освіти
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби провела серію семінарів щодо впровадження системи НАССР у освітніх закладах
  • Фахівці Держпродспоживслужби у Рівненській області провели навчання впровадження систем НАССР

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.