Аграрний тиждень. Україна
» » На Херсонщині дезінфікують ринки
» » На Херсонщині дезінфікують ринки

На Херсонщині дезінфікують ринки





За ініціативою працівників Каланчацької районної державної лікарні ветеринарної медицини та спеціалістів Чаплинського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області на засіданні оперативного штабу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Каланчацької районної державної адміністрації було підняте питання дезінфекції ринків на території смт Каланчак, як місць, де відбувається скупчення людей з усього району.

17 березня 2020 року профілактичну дезінфекцію провели на обох ринках з використанням 0,25% розчину Віросан Ф, який є комплексним дезінфікувальним засобом. Він має бактерицидну, фунгіцидну (здатність вбивати грибки) та віруліцидну (здатність вбивати віруси) дії. Обладнання для дезінфекції, яке допомагає підтримувати стабільну епізоотичну ситуацію в Каланчацькому районі, передало ветеринарній лікарні Головне управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.

Подібні заходи спеціалісти Каланчацької районної державної лікарні ветеринарної медицини готові проводити по всій території району за зверненням керівників установ, організацій, в місцях скупчення людей, аби не допустити занесення та поширення коронавірусу COVID-19 на території Каланчацького району.

Поточна інформація щодо проведених заходів із профілактики поширення захворювання на коронавірусну інфекцію Держпродспоживслужбою регулярно розміщується в рубриці «Санепідситуація».

Інформація станом 17.03.2020 – за посиланням.





Схожі новини
  • В Кіровоградській області вживають заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби обговорили питання здійснення профілактичної роботи з недопущення поширення хвороб птиці
  • 16 січня - зустріч спеціалістів Держпродспоживслужби в Херсонській області щодо дотримання законодавства про ціни та ціноутворення при наданні житлово-комунальних послуг
  • Каланчацька ветлікарня, що на Херсонщині, розширила перелік послуг
  • На Полтавщині зафіксовано випадок захворювання домашнього кота на сказ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.