Аграрний тиждень. Україна
» » В Олешках, що на Херсонщині, підприємці-порушники «не знали» про карантин
» » В Олешках, що на Херсонщині, підприємці-порушники «не знали» про карантин

В Олешках, що на Херсонщині, підприємці-порушники «не знали» про карантин





Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області перевірили, чи дотримуються карантину на ринку в м. Олешках Херсонської області.

На місцевому ринку майже всі магазини виявились зачиненими, але були й такі що порушували умови встановленого карантинного режиму. На вимогу фахівців Держпродспоживслужби торгівля була припинена а магазини зачинені. До деяких недобросовісних суб’єктів господарювання довелось викликати працівників поліції.

Загалом, порушники найчастіше пояснювали фахівцям Служби свою роботу тим, що під час оголошеного карантину місцева влада їх не попередила про необхідність припиняти роботу.

Заступниця міського голови Олешок Надія Пивоварова запевнила фахівців Держпродспоживслужби, що у міськраді продовжують проводити роз’яснювальну роботу з підприємцями щодо запроваджу вальних обмежень під час карантину. Уся інформація розміщена на офіційному сайті міськради, у соцмережах, а також про це постійно інформують ЗМІ.

Подібні рейди фахівців ГУ Держпродспоживслужби в Херсонській області і надалі триватимуть в усіх районах Херсонщини.

Держпродспоживслужба нагадує, що у разі невиконання вимог карантинного режиму та законодавства України на порушників чекають штрафи від 17 до 50 тисяч гривень, і навіть кримінальна відповідальність.





Схожі новини
  • На Кіровоградщині фахівці Держпродспоживслужби контролюють дотримання суб’єктами господарювання введених обмежувальних заходів
  • На Херсонщині обговорять проблемні питання якості питної води
  • На Херсонщині обговорять відповідальність за порушення законодавства про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції
  • Фітосанітарні інспектори з різних областей обмінялися досвідом
  • В Україні перевірено понад 457 га теплиць на наявність шкідників

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.