Аграрний тиждень. Україна
» » Управління захисту споживачів з початку року виявило порушення на трьох АЗС Чернігівщини
» » Управління захисту споживачів з початку року виявило порушення на трьох АЗС Чернігівщини

Управління захисту споживачів з початку року виявило порушення на трьох АЗС Чернігівщини


Управлінням захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області за перші три місяці 2020 року здійснено перевірку трьох суб’єктів господарювання, що займаються  реалізацією нафтопродуктів на території регіону.

Під час перевірок фахівці Управління на одній з АЗС зафіксували реалізацію бензину автомобільного А-95-Євро5-В0 без документів, які засвідчують якість та безпеку нафтопродукту  (а саме без декларації про відповідність). На наступній автозаправній станції використовувався еталонний мірник номінальною ємністю 20 літрів, що не пройшов державної метрологічної повірки. Ще одна АЗС реалізовувала нафтовий скраплений газ марки А без необхідної, доступної, достовірної та своєчасної інформації про строк придатності.

За результатами перевірок двох осіб притягнуто до адміністративної відповідальності на загальну суму 408 грн, а до одного із суб’єктів господарювання застосовано адміністративно-господарську санкцію у вигляді штрафу на суму 21697,50 грн.





Схожі новини
  • На Запоріжжі за порушення вимог техрегламентів суб’єкти господарювання оштрафовані на майже 64 тис. грн
  • На Полтавщині Держпродспоживслужба зобов’язала суб’єктів господарювання повернути споживачам понад 7,0 млн. грн за житлово-комунальні послуги
  • Споживачам Кіровоградщини повернуто більше 380 тис. гривень за неякісні товари і послуги
  • Від початку 2019 року споживачам Черкащини відшкодовано близько 43 тис грн
  • У 2018 році Держпродспоживслужба встановила 15,6 тис. порушень прав споживачів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.