Аграрний тиждень. Україна
» » На Полтавщині продовжують дезінфекцію ринків та об’єктів інфраструктури
» » На Полтавщині продовжують дезінфекцію ринків та об’єктів інфраструктури

На Полтавщині продовжують дезінфекцію ринків та об’єктів інфраструктури




З метою запобігання негативному розвитку епідемічної ситуації, попередження коронавірусної  інфекції,  забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення фахівці Полтавської обласної державної лікарні ветеринарної медицини продовжують  роботу з забезпечення посиленого дезінфекційного режиму на комунальних ринках, місцях ймовірного скупчення людей, парках, виробничих потужностях.

Профілактичну дезінфекцію проводять з використанням 0,25% розчину Віросан -макс, який є комплексним дезінфікуючим засобом. Розчин не токсичний для людей та тварин, натомість убиває цілий ряд збудників небезпечних хвороб, в тому числі і коронавірус.

Подібні заходи спеціалісти Полтавської обласної державної лікарні ветеринарної медицини готові проводити  за зверненням керівників установ, організацій, в місцях скупчення людей, аби не допустити занесення та поширення коронавірусу COVID-19 на територію області.

Крім цього, на виконання доручення т.в.о. Голови Держпродспоживслужби від 16.03.2020 № 601-10.1/15 фахівцями Держпродспоживслужби в Полтавській області  посилено державний санітарно-епідеміологічний нагляд за підприємствами питного водопостачання та водовідведення, керівникам підприємств направлено відповідні приписи, пропозиції щодо забезпечення належної водопідготовки, виробничого лабораторного контролю якості та безпечності питної води, ефективного знезараження стічних вод та інше.

Фахівці Держпродспоживслужби  і надалі проводять широку санітарно-освітню роботу щодо профілактики коронавірусної інфекції.





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба вживає всі заходи для забезпечення належного епідемічного та епізоотичного благополуччя в країні
  • Держпродспоживслужба Прикарпаття продовжує протидіяти коронавірусу
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба активно працює над виконанням протиепідемічних заходів розповсюдження короновірусної інфекції
  • На Херсонщині дезінфікують ринки
  • В Кіровоградській області вживають заходів щодо запобігання занесенню та поширенню коронавірусної інфекції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.