Аграрний тиждень. Україна
» » На Чернігівщині дезінфікували залізничні вокзали та перевірили продуктові магазини
» » На Чернігівщині дезінфікували залізничні вокзали та перевірили продуктові магазини

На Чернігівщині дезінфікували залізничні вокзали та перевірили продуктові магазини





У рамках здійснення профілактичних заходів щодо попередження розповсюдження інфекційних хвороб, у тому числі коронавірусної інфекції, спеціалісти Менської районної державної лікарні ветеринарної медицини здійснили аерозольну дезінфекцію зали очікування залізничного вокзалу у Мені.

Такі ж методи знезараження приміщення Прилуцького залізничного вокзалу за допомогою дезінфектанту «Віросан Ф» застосували і фахівці місцевого територіального підрозділу Держпродспоживслужби.

Крім того, вони щоденно здійснюють додатковий контроль за дотриманням санітарних норм та правил реалізації продуктів харчування у продуктових магазинах у напрямку посилення дезінфекційного режиму у торговельній мережі міста і району.

А у Козельці працівники районного управління Держпродспоживслужби разом із правоохоронцями та представниками органів місцевого самоврядування кожного дня перевіряють виконання  протиепідемічних вимог у закладах торгівлі, розташованих  на території Козелецького району.

Проводиться роз’яснювальна робота серед операторів ринку стосовно дотримання правил особистої гігієни, дезінфекції торгових приміщень, особливостей продажу продуктів харчування. Зокрема, звертається особлива увага на умови реалізації сипучих товарів лише у фасованому вигляді.

Спеціалісти  санітарного відділу роблять акцент на використанні деззасобів для протирання прилавків, дверних ручок та прибирання підлоги. При входах у продуктові магазини облаштовані куточки для покупців, оснащені  антисептиками і сухими серветками. Продавці забезпечені захисними масками та гумовими рукавичками.





Схожі новини
  • На Полтавщині продовжують дезінфекцію ринків та об’єктів інфраструктури
  • Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини у районах щодня контролюють дотримання санітарних норм на ринках та у магазинах і дезінфікують торговельні павільйони
  • У районах Чернігівщини територіальні підрозділи Держпродспоживслужби активізують здійснення протиепідемічних заходів
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба активно працює над виконанням протиепідемічних заходів розповсюдження короновірусної інфекції
  • На Чернігівщині нагадали про профілактику інфекційних захворювань

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.