Працівники Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини регулярно перевіряють якість продуктів харчування.
З початку цього року фахівці Тернопільської державної регіональної лабораторії Держпродспоживслужби не допустили до реалізації на ринки області 1329 кілограмів м’ясо-молочної та рибної продукції, свіжих овочів та фруктів.
Зокрема, при проведенні досліджень лабораторії, які діють на санкціонованих ринках виявили продукти, які заборонили до реалізації після проведених досліджень. А саме:
- м’ясо і субпродукти – 456 кг.;
- молоко і молочні продукти – 293 кг.;
- риба – 25 кг.;
- овочі і фрукти – 384 кг.;
- продукти промислового виготовлення (молочні та ковбасні вироби) – 159 кг.;
- інші (крупи, цукор, тощо) – 12 кг.;
- яйце куряче – 12 шт.
Держпродспоживслужба закликає тернополян та жителів області свідомо ставитися до придбавання продуктів харчування, зокрема м'яса та м'ясних виробів, риби, молочної продукції, свіжих овочів та фруктів.
Использование специальной техники для сельскохозяйственных задач позволяет повысить качество и сохранность сухих
Докладніше