Спеціалісти управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області розробили «Методичні рекомендації органам місцевого самоврядування, суб’єктам господарювання та громадянам по проведенню заходів з дезінфекції для запобігання захворювання на СОVID-19».
«Коронавіруси (сімейство СогопауігісІае) - РНК-віруси розміром 80-160 нм, що мають зовнішню ліпідну оболонку. За стійкістю до дезінфікуючих засобів відносяться до вірусів з низькою стійкістю. З метою профілактики та боротьби з інфекціями, викликаними коронавірусами, проводять профілактичну та осередкову (поточну і заключну) дезінфекцію…» - зазначено в мануалі.
У розроблених методичних рекомендаціях ви знайдете відповіді на наступні питання:
Для більш детальної інформації пропонуємо вам завантажити методичні рекомендації з проведення заходів з дезінфекції для запобігання захворювання на COVID-19.
Использование специальной техники для сельскохозяйственных задач позволяет повысить качество и сохранность сухих
Докладніше