Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Спеціалісти Держпродспоживслужби Вінниччини розробили методичні рекомендації з проведення заходів з дезінфекції для запобігання захворювання на COVID-19
АТУ»Новини»Спеціалісти Держпродспоживслужби Вінниччини розробили методичні рекомендації з проведення заходів з дезінфекції для запобігання захворювання на COVID-19

Спеціалісти Держпродспоживслужби Вінниччини розробили методичні рекомендації з проведення заходів з дезінфекції для запобігання захворювання на COVID-19

30 березень, Розділ Новини, переглядів 2 247

         Спеціалісти управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області розробили «Методичні рекомендації органам місцевого самоврядування, суб’єктам господарювання та громадянам по проведенню заходів з дезінфекції для запобігання захворювання на СОVID-19».

         «Коронавіруси (сімейство СогопауігісІае) - РНК-віруси розміром 80-160 нм, що мають зовнішню ліпідну оболонку. За стійкістю до дезінфікуючих засобів відносяться до вірусів з низькою стійкістю. З метою профілактики та боротьби з інфекціями, викликаними коронавірусами, проводять профілактичну та осередкову (поточну і заключну) дезінфекцію…» - зазначено в мануалі.

         У розроблених методичних рекомендаціях ви знайдете відповіді на наступні питання:



Що таке профілактична дезінфекція та алгоритм її проведення



Які бувають способи дезінфекції



Що необхідно знати про дезінфекцію поверхонь і території у громадських та житлових спорудах



Які мають бути засоби індивідуального захисту працюючих



Які бувають засоби для проведення дезінфекції та розрахунок приготування розчинів



Що таке дезінфекційна бригада та її дії



Рекомендації керівникам підприємств

         Для більш детальної інформації пропонуємо вам завантажити методичні рекомендації з проведення заходів з дезінфекції для запобігання захворювання на COVID-19.





Схожі новини
  • Фахівці Держпродспоживслужби Вінничини розробили методичні рекомендації щодо медико-санітарного забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей
  • Держпродспоживслужба Прикарпаття продовжує протидіяти коронавірусу
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби проводять роз'яснювальну роботу в закладах громадського харчування щодо профілактики харчових отруєнь
  • Держпродспоживслужба Дніпропетровщини рекомендує дотримуватися заходів профілактики щодо запобігання коронавірусу
  • На Рівненщині проведено дезінфекцію 120 об’єктів

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.