Аграрний тиждень. Україна
» » На Херсонщині перевірили 172 суб’єкти господарювання та виявили порушників карантину
» » На Херсонщині перевірили 172 суб’єкти господарювання та виявили порушників карантину

    На Херсонщині перевірили 172 суб’єкти господарювання та виявили порушників карантину



    З 13 березня спеціалісти Генічеського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області спільно з представниками Генічеського відділу поліції ГУНП у Херсонській області проводять моніторингові обстеження торговельних закладів, ринків, закладів громадського харчування, торговельно-розважальних центрів, закладів побутового обслуговування населення щодо дотримання обмежувальних заходів та виконання основних профілактичних та протиепідемічних рекомендацій щодо дотримання ними введеного на території району карантину.

    Перевірено 172 суб’єкти господарювання, у т.ч. заклади торгівлі,  аптеки, заклади громадського харчування, що здійснюють онлайн – доставку, відділення банків, пошти, закладів культури та спорту, заклади побутового обслуговування, тощо.

    Зафіксовано продовження роботи суб’єктів господарювання, діяльність яких заборонена на період карантину (промислові та господарчі магазини, кафетерії в магазинах, на АЗС). За результатами обстежень винесені  попередження та складено 4 протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення карантину.

    На об’єктах, які можуть працювати під час карантину, встановлені порушення протиепідемічних заходів, а саме:



    -         відсутні засоби індивідуального захисту в працівників;



    -         неправильно застосовуються засоби індивідуального захисту;



    -         відсутні умови для миття рук працівників;



    -         недостатньо використовуються миючі та дезінфікуючі засоби для обробки виробничих поверхонь, які найчастіше контактують з руками людей і персоналу (брудні камери схову в супермаркетах, візки, корзини, прилавки в магазинах, тощо);



    -         не провітрюються торговельні зали; не контролюється одночасна кількість відвідувачів у торговельних залах; та інше.

    До того ж, було виявлено реалізацію вагових продовольчих товарів (круп, макаронних виробів, кондитерських виробів) та хлібобулочних виробів без захисної харчової плівки чи інших видів упаковки.





    Схожі новини
  • Фахівці Держпродспоживслужби Дніпропетровщини перевірили 2035 суб’єктів господарювання щодо дотримання карантину
  • За час карантину фахівці Держпродспоживслужби Кіровоградщини обстежили 1609 об’єктів торгівлі та надання послуг
  • На Дніпропетровщині спеціалісти Держпродспоживслужби перевірили 225 суб’єктів господарювання щодо дотримання умов введення карантину
  • На Луганщині фахівці Держпродспоживслужби спільно з Нацполіцією проводять моніторингові обходи закладів громадського харчування
  • На Рівненщині проведено дезінфекцію 120 об’єктів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Херсонщині перевірили 172 суб’єкти господарювання та виявили порушників карантину



З 13 березня спеціалісти Генічеського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області спільно з представниками Генічеського відділу поліції ГУНП у Херсонській області проводять моніторингові обстеження торговельних закладів, ринків, закладів громадського харчування, торговельно-розважальних центрів, закладів побутового обслуговування населення щодо дотримання обмежувальних заходів та виконання основних профілактичних та протиепідемічних рекомендацій щодо дотримання ними введеного на території району карантину.

Перевірено 172 суб’єкти господарювання, у т.ч. заклади торгівлі,  аптеки, заклади громадського харчування, що здійснюють онлайн – доставку, відділення банків, пошти, закладів культури та спорту, заклади побутового обслуговування, тощо.

Зафіксовано продовження роботи суб’єктів господарювання, діяльність яких заборонена на період карантину (промислові та господарчі магазини, кафетерії в магазинах, на АЗС). За результатами обстежень винесені  попередження та складено 4 протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення карантину.

На об’єктах, які можуть працювати під час карантину, встановлені порушення протиепідемічних заходів, а саме:



-         відсутні засоби індивідуального захисту в працівників;



-         неправильно застосовуються засоби індивідуального захисту;



-         відсутні умови для миття рук працівників;



-         недостатньо використовуються миючі та дезінфікуючі засоби для обробки виробничих поверхонь, які найчастіше контактують з руками людей і персоналу (брудні камери схову в супермаркетах, візки, корзини, прилавки в магазинах, тощо);



-         не провітрюються торговельні зали; не контролюється одночасна кількість відвідувачів у торговельних залах; та інше.

До того ж, було виявлено реалізацію вагових продовольчих товарів (круп, макаронних виробів, кондитерських виробів) та хлібобулочних виробів без захисної харчової плівки чи інших видів упаковки.





Схожі новини
  • Фахівці Держпродспоживслужби Дніпропетровщини перевірили 2035 суб’єктів господарювання щодо дотримання карантину
  • За час карантину фахівці Держпродспоживслужби Кіровоградщини обстежили 1609 об’єктів торгівлі та надання послуг
  • На Дніпропетровщині спеціалісти Держпродспоживслужби перевірили 225 суб’єктів господарювання щодо дотримання умов введення карантину
  • На Луганщині фахівці Держпродспоживслужби спільно з Нацполіцією проводять моніторингові обходи закладів громадського харчування
  • На Рівненщині проведено дезінфекцію 120 об’єктів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.