Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»На Херсонщині перевірили 172 суб’єкти господарювання та виявили порушників карантину
АТУ»Новини»На Херсонщині перевірили 172 суб’єкти господарювання та виявили порушників карантину

    На Херсонщині перевірили 172 суб’єкти господарювання та виявили порушників карантину



    З 13 березня спеціалісти Генічеського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області спільно з представниками Генічеського відділу поліції ГУНП у Херсонській області проводять моніторингові обстеження торговельних закладів, ринків, закладів громадського харчування, торговельно-розважальних центрів, закладів побутового обслуговування населення щодо дотримання обмежувальних заходів та виконання основних профілактичних та протиепідемічних рекомендацій щодо дотримання ними введеного на території району карантину.

    Перевірено 172 суб’єкти господарювання, у т.ч. заклади торгівлі,  аптеки, заклади громадського харчування, що здійснюють онлайн – доставку, відділення банків, пошти, закладів культури та спорту, заклади побутового обслуговування, тощо.

    Зафіксовано продовження роботи суб’єктів господарювання, діяльність яких заборонена на період карантину (промислові та господарчі магазини, кафетерії в магазинах, на АЗС). За результатами обстежень винесені  попередження та складено 4 протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення карантину.

    На об’єктах, які можуть працювати під час карантину, встановлені порушення протиепідемічних заходів, а саме:



    -         відсутні засоби індивідуального захисту в працівників;



    -         неправильно застосовуються засоби індивідуального захисту;



    -         відсутні умови для миття рук працівників;



    -         недостатньо використовуються миючі та дезінфікуючі засоби для обробки виробничих поверхонь, які найчастіше контактують з руками людей і персоналу (брудні камери схову в супермаркетах, візки, корзини, прилавки в магазинах, тощо);



    -         не провітрюються торговельні зали; не контролюється одночасна кількість відвідувачів у торговельних залах; та інше.

    До того ж, було виявлено реалізацію вагових продовольчих товарів (круп, макаронних виробів, кондитерських виробів) та хлібобулочних виробів без захисної харчової плівки чи інших видів упаковки.





    Схожі новини
  • За час карантину фахівці Держпродспоживслужби Кіровоградщини обстежили 1609 об’єктів торгівлі та надання послуг
  • Фахівці Держпродспоживслужби Дніпропетровщини перевірили 2035 суб’єктів господарювання щодо дотримання карантину
  • На Дніпропетровщині спеціалісти Держпродспоживслужби перевірили 225 суб’єктів господарювання щодо дотримання умов введення карантину
  • На Рівненщині проведено дезінфекцію 120 об’єктів
  • На Луганщині фахівці Держпродспоживслужби спільно з Нацполіцією проводять моніторингові обходи закладів громадського харчування

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Херсонщині перевірили 172 суб’єкти господарювання та виявили порушників карантину

31 березень, Розділ Новини, переглядів 3 033


З 13 березня спеціалісти Генічеського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області спільно з представниками Генічеського відділу поліції ГУНП у Херсонській області проводять моніторингові обстеження торговельних закладів, ринків, закладів громадського харчування, торговельно-розважальних центрів, закладів побутового обслуговування населення щодо дотримання обмежувальних заходів та виконання основних профілактичних та протиепідемічних рекомендацій щодо дотримання ними введеного на території району карантину.

Перевірено 172 суб’єкти господарювання, у т.ч. заклади торгівлі,  аптеки, заклади громадського харчування, що здійснюють онлайн – доставку, відділення банків, пошти, закладів культури та спорту, заклади побутового обслуговування, тощо.

Зафіксовано продовження роботи суб’єктів господарювання, діяльність яких заборонена на період карантину (промислові та господарчі магазини, кафетерії в магазинах, на АЗС). За результатами обстежень винесені  попередження та складено 4 протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення карантину.

На об’єктах, які можуть працювати під час карантину, встановлені порушення протиепідемічних заходів, а саме:



-         відсутні засоби індивідуального захисту в працівників;



-         неправильно застосовуються засоби індивідуального захисту;



-         відсутні умови для миття рук працівників;



-         недостатньо використовуються миючі та дезінфікуючі засоби для обробки виробничих поверхонь, які найчастіше контактують з руками людей і персоналу (брудні камери схову в супермаркетах, візки, корзини, прилавки в магазинах, тощо);



-         не провітрюються торговельні зали; не контролюється одночасна кількість відвідувачів у торговельних залах; та інше.

До того ж, було виявлено реалізацію вагових продовольчих товарів (круп, макаронних виробів, кондитерських виробів) та хлібобулочних виробів без захисної харчової плівки чи інших видів упаковки.





Схожі новини
  • За час карантину фахівці Держпродспоживслужби Кіровоградщини обстежили 1609 об’єктів торгівлі та надання послуг
  • Фахівці Держпродспоживслужби Дніпропетровщини перевірили 2035 суб’єктів господарювання щодо дотримання карантину
  • На Дніпропетровщині спеціалісти Держпродспоживслужби перевірили 225 суб’єктів господарювання щодо дотримання умов введення карантину
  • На Рівненщині проведено дезінфекцію 120 об’єктів
  • На Луганщині фахівці Держпродспоживслужби спільно з Нацполіцією проводять моніторингові обходи закладів громадського харчування

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.