Аграрний тиждень. Україна
» » На Дніпропитровщині Держпродспоживслужба за тиждень перевірила понад 1,6 тис суб’єктів господарювання щодо дотримання карантину
» » На Дніпропитровщині Держпродспоживслужба за тиждень перевірила понад 1,6 тис суб’єктів господарювання щодо дотримання карантину

На Дніпропитровщині Держпродспоживслужба за тиждень перевірила понад 1,6 тис суб’єктів господарювання щодо дотримання карантину


Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області  з 13 березня активно проводять перевірки суб’єктів господарювання щодо дотримання введеного на території області карантину.

Впродовж минулого тижня перевірено 1 тисячу 623 суб’єкти  господарювання, у  т.ч. 824 заклади торгівлі, 26 аптек, 22 лікувально-профілактичних закладів, 6 суб’єктів господарювання, що здійснюють перевезення пасажирів,  14 водоканалів та інші.

У ході здійснення перевірок фахівці Служби виявили порушення на 226 об’єктах нагляду, а саме:

Суб’єкти господарювання, які повинні бути закритими на період карантину здійснювали господарську діяльність у період обмежувальних заходів.

Про факт порушення вимог карантинного режиму Головне управління Держпродспоживслужби області повідомить представників Національної поліції та органів місцевого самоврядування.

Також з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області спільно з інформаційним агентством «МОСТ-ДНЕПР» з 1-го квітня в online-режимі проводять прес-конференції «Щодо ситуації з коронавірусною інфекцією в Дніпропетровській області та вжиті Держпродспоживслужбою заходи з профілактики поширення коронавірусної інфекції.  Прес-конференції проводяться тричі на тиждень.





Схожі новини
  • На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби виявили 22 об’єкти, які порушили карантин
  • На Полтавщині Держпродспоживслужба провела 3378 комісійних обстежень об’єктів та виявили 934 порушень
  • На Херсонщині перевірили 172 суб’єкти господарювання та виявили порушників карантину
  • Фахівці Держпродспоживслужби Дніпропетровщини перевірили 2035 суб’єктів господарювання щодо дотримання карантину
  • На Дніпропетровщині спеціалісти Держпродспоживслужби перевірили 225 суб’єктів господарювання щодо дотримання умов введення карантину

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.