Аграрний тиждень. Україна
» » На Черкащини Держпродспоживслужба продовжує перевіряти медичні та торговельні заклади
» » На Черкащини Держпродспоживслужба продовжує перевіряти медичні та торговельні заклади

На Черкащини Держпродспоживслужба продовжує перевіряти медичні та торговельні заклади




Фахівці Головного управління  Держпродспоживслужби в Черкаській області провели 2 позапланові перевірки та взяли участь у 445 комісійних обстеженнях суб’єктів господарювання, які працюють в умовах карантину, щодо виконання ними профілактичних та протиепідемічних заходів, затверджених відповідними рішеннями регіональної та місцевих комісій з ТЕБ та НС. Серед них: лікувально-профілактичні, аптечні заклади, заклади торгівельної мережі, інші соціально значущі об’єкти.

Виявлено 142 порушення вимог чинного законодавства, у результаті чого суб’єктам господарювання направлено 14 приписів, на адресу органів влади, місцевого самоврядування, причетних управлінь, відомств, організацій, керівників підприємств, установ, направлено 65 пропозицій. На посадових осіб накладено 24 штрафи за порушення вимог санітарного законодавства.

Загалом представники Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області з 4 по 7 квітня 2020 року  обстежили 23 місця для тимчасової обсервації (ізоляції) осіб з ознаками COVID-19, надали відповідні пропозиції щодо можливості їх використання. За порушення карантинних заходів органами поліції складено 8 протоколів за ст. 443 КУпАП.

Окрім того, о області проводиться широка санітарно-освітня робота з питань профілактики коронавірусної інфекції. За участі фахівців Служби до радіоефіру вийшло 9 програм, до телеефіру – 3 передачі, у друкованих ЗМІ розміщено 3 матеріали, проведено майже 600 лекцій, бесід, а також розповсюджено близько 400 наочних матеріалів у закладах.





Схожі новини
  • На Дніпропитровщині Держпродспоживслужба за тиждень перевірила понад 1,6 тис суб’єктів господарювання щодо дотримання карантину
  • На час карантину на Черкащині фахівці Держпродспоживслужби взяли участь у понад 500 комісійних обстеженнях суб’єктів господарювання
  • На Черкащині фахівці Держпродспоживслужби вживають профілактичні заходи для запобігання розповсюдженню коронавірусу
  • На кожному 2-3 об’єкті виявлені порушення санітарного законодавства
  • Держпродспоживслужба перевірила дитсадки Вінниці щодо забезпечення ними санепідблагополуччя дітей

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.