Аграрний тиждень. Україна
» » На Тернопільщині фахівці Держпродспоживслужби здійснюють комісійні перевірки продовольчих магазинів, аптек, АЗС та СТО
» » На Тернопільщині фахівці Держпродспоживслужби здійснюють комісійні перевірки продовольчих магазинів, аптек, АЗС та СТО

На Тернопільщині фахівці Держпродспоживслужби здійснюють комісійні перевірки продовольчих магазинів, аптек, АЗС та СТО




Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області продовжують перевіряти продовольчі магазини, аптеки, АЗС та СТО на предмет дотримання режиму роботи в умовах карантину.

 Цього тижня фахівці Служби перевірили 479 об’єктів критичної інфраструктури (охопили понад 700 осіб) на території області. Однак, не всі суб’єкти господарювання дотримуються вимог щодо запобігання поширення гострого респіраторного захворювання COVID-19, спричиненого SARS-CoV-2. Під час проведення перевірок фахівці Головного управління Держпродспоживслужби області виявили порушення на 32 об’єктах та надали рекомендації щодо їх усунення у найкоротші терміни.

Фахівці Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби області обстежили 110 об’єктів  централізованого та децентралізованого водопостачання. Відібрали 255 проб води питної для лабораторних досліджень.

 Загалом, від початку запровадження карантинного режиму, фахівці Служби перевірили понад 3 тисячі підконтрольних об’єктів (виробників, постачальників та реалізаторів).





Схожі новини
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба продовжує комісійні перевірки на об’єктах водопостачання та водовідведення
  • На Дніпропитровщині Держпродспоживслужба за тиждень перевірила понад 1,6 тис суб’єктів господарювання щодо дотримання карантину
  • На Харківщині Держпродспоживслужба перевірила понад 400 систем водопостачання та водовідведення в населених пунктах
  • Держпродспоживслужба Харківщини проводить роз’яснювальну роботу щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції
  • На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби продовжують карантинні рейди

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.