Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області продовжують перевіряти продовольчі магазини, аптеки, АЗС та СТО на предмет дотримання режиму роботи в умовах карантину.
Цього тижня фахівці Служби перевірили 479 об’єктів критичної інфраструктури (охопили понад 700 осіб) на території області. Однак, не всі суб’єкти господарювання дотримуються вимог щодо запобігання поширення гострого респіраторного захворювання COVID-19, спричиненого SARS-CoV-2. Під час проведення перевірок фахівці Головного управління Держпродспоживслужби області виявили порушення на 32 об’єктах та надали рекомендації щодо їх усунення у найкоротші терміни.
Фахівці Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби області обстежили 110 об’єктів централізованого та децентралізованого водопостачання. Відібрали 255 проб води питної для лабораторних досліджень.
Загалом, від початку запровадження карантинного режиму, фахівці Служби перевірили понад 3 тисячі підконтрольних об’єктів (виробників, постачальників та реалізаторів).