Аграрний тиждень. Україна
» » На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби продовжують карантинні рейди
» » На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби продовжують карантинні рейди

На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби продовжують карантинні рейди


Днями фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області провели перевірку щодо дотримання карантинного режиму суб’єктами господарювання в м. Голій Пристані Херсонської області.

У ході проведення рейду фахівці Держпродспоживслужби області відзначили, що у місті Гола Пристань проводяться всі протиепідемічні заходи для зупинення розповсюдження вірусу COVID-19. При райдержадміністрації, при міській раді створена комісія, яка щоденно моніторить заклади, які мають бути зачиненими.

Під час карантину особлива увага приділяється якості води, яку споживають мешканці міста.

Фахівці Держпроспоживслужби області перевірили, як беруться проби води на дослідження за органолептичними (смак, запах, колір) та мікробіологічними показниками.

Фахівці державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби області відзначили, що на даний час дуже важливо зараз не втрачати контроль саме за якістю питного водопостачання.

На сьогоднішній день фахівці Держпродспоживслужби області разом з Нацполіцією проводять перевірки об’єктів, які підпадають під карантинні обмеження. Виконання заходів карантинного режиму  в м. Гола Пристань Херсонської області здійснюються в повному обсязі. Подібні рейди триватимуть і надалі.

                                                                                                                                                                                





Схожі новини
  • В Олешках, що на Херсонщині, підприємці-порушники «не знали» про карантин
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби напрацювали алгоритм дій щодо виявлення проблем системи шкільного харчування
  • На Херсонщині обговорять проблемні питання якості питної води
  • На Херсонщині обговорять питання взаємодії територіальних органів Держпродспоживслужби у сфері ринкового нагляду
  • 12.04.2019 на Херсонщині відбудеться круглий стіл щодо ціноутворення при реалізації медпрепаратів в рамках урядової програми «Доступні ліки»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.