Аграрний тиждень. Україна
» » На Чернігівщині Держпродспоживслужба контролює якість дезінфекції
» » На Чернігівщині Держпродспоживслужба контролює якість дезінфекції

На Чернігівщині Держпродспоживслужба контролює якість дезінфекції




Фахівці структурних підрозділів Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, виконуючи вимоги  постанови КМУ  «Про  запобігання  поширенню  на  території  України  коронавірусу COVID-19», не лише   проводять   роз’яснювальну  роботу стосовно  дотримання дезінфекційного  режиму  та  правил  торгівлі під час  карантину  у  магазинах  продовольчої  групи  товарів, на ринках та інших торговельних майданчиках, а й перевіряють якість  дезінфекції  на  об’єктах  торгівлі, здійснюючи візуальний, технологічний і державний лабораторний контроль.

Зокрема, беруться змиви з різних поверхонь у торгових приміщеннях, контролюється наявність дезінфікуючих засобів, інвентаря для прибирання і його частота.

Від початку дії карантинних обмежень в області проведено 80 лабораторних досліджень щодо якості знезараження на різних об’єктах. У 5 випадках виявлені відхилення у якісних показниках.  Суб’єкти господарювання, котрі припустилися порушень, отримали відповідні приписи від Державних інспекторів з вимогою у найкоротші терміни виправити ситуацію.





Схожі новини
  • На Дніпропитровщині Держпродспоживслужба за тиждень перевірила понад 1,6 тис суб’єктів господарювання щодо дотримання карантину
  • На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби виявили 22 об’єкти, які порушили карантин
  • У Чернігівському районі Держпродспоживслужба перевірила об’єкти постачання питної води і діяльність закладів торгівлі в умовах карантинних обмежень
  • Підрозділи Держпродспоживслужби у районах Чернігівщини активізують діяльність в умовах карантину
  • За час карантину фахівці Держпродспоживслужби Кіровоградщини обстежили 1609 об’єктів торгівлі та надання послуг

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.