Аграрний тиждень. Україна
» » У Чернігівському районі Держпродспоживслужба перевірила об’єкти постачання питної води і діяльність закладів торгівлі в умовах карантинних обмежень
» » У Чернігівському районі Держпродспоживслужба перевірила об’єкти постачання питної води і діяльність закладів торгівлі в умовах карантинних обмежень

У Чернігівському районі Держпродспоживслужба перевірила об’єкти постачання питної води і діяльність закладів торгівлі в умовах карантинних обмежень


Спеціалісти Чернігівського районного управління Держпродспоживслужби разом з представниками виконавчої влади та органів місцевого самоврядування здійснили  виїзди у села району з метою посилення контролю з дотримання дезінфекційного режиму та заходів, запроваджених суб’єктами господарювання у сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування у період карантину, і за системами водопостачання та водовідведення у населених пунктах.

Протягом тижня перевірено 32 об’єкти  централізованого (водогони) і 80 -децентралізованого (громадські колодязі) питного водопостачання, а також 130 об’єктів роздрібної  торгівлі продуктами харчування.

 Під час перевірок  виявлені  порушення на 64-х об’єктах стосовно дотримання дезінфекційного режиму.  Надані рекомендації по їх усуненню.

Роз’яснювальною роботою у напрямку виконання профілактичних заходів щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, викликаної коронавірусною інфекцією, охоплено 576 осіб.

                                                                                     





Схожі новини
  • На Сумщині продовжується робота щодо недопущення поширення захворювання на COVID-2019
  • Фахівці Держпродспоживслужби Харківщини проводять моніторингові обстеження ринків та продовольчих магазинів
  • Держпродспоживслужба Харківщини проводить роз’яснювальну роботу щодо недопущення поширення коронавірусної інфекції
  • На Чернігівщині Держпродспоживслужба посилено контролює діяльність торгових точок в умовах карантину
  • На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби перевірили 38 об’єктів водопостачання та водовідведення

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.