Українські виробники термічно оброблених продуктів з м’яса птиці, свинини та яєць відтепер зможуть отримувати дозволи для експорту продукції на ринок Республіки Сінгапур.
Відповідне рішення ухвалило Державне агентство Сінгапуру з питань харчових продуктів, повідомляє пресслужба МЗС.
«Українські експортери, які бажають використати нові можливості, мають заповнити анкету українського експортера від Посольства України в Республіці Сінгапур (стосується виключно експорту українських товарів на ринки країн АСЕАН: Брунею, В'єтнаму, Індонезії, Камбоджі, Лаосу, Малайзії, М'янми, Філіппін, Сінгапуру, Таїланду) за посиланням", – йдеться у повідомленні.
У МЗС зазначили, що детальні роз’яснення щодо умов експорту до Сінгапуру можна отримати у Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, і пообіцяли разом з вітчизняними експортерами і надалі відкриватиме нові можливості для українських товарів на ринках Сінгапуру та країн АСЕАН.
ІЦ УАК за матеріалами Агробізнес Сьогодні
agroconf.org
Забезпечення безперебійної роботи сільськогосподарської техніки безпосередньо залежить від своєчасного та якісного
Докладніше