Українські виробники термічно оброблених продуктів з м’яса птиці, свинини та яєць відтепер зможуть отримувати дозволи для експорту продукції на ринок Республіки Сінгапур.
Відповідне рішення ухвалило Державне агентство Сінгапуру з питань харчових продуктів, повідомляє пресслужба МЗС.
«Українські експортери, які бажають використати нові можливості, мають заповнити анкету українського експортера від Посольства України в Республіці Сінгапур (стосується виключно експорту українських товарів на ринки країн АСЕАН: Брунею, В'єтнаму, Індонезії, Камбоджі, Лаосу, Малайзії, М'янми, Філіппін, Сінгапуру, Таїланду) за посиланням", – йдеться у повідомленні.
У МЗС зазначили, що детальні роз’яснення щодо умов експорту до Сінгапуру можна отримати у Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, і пообіцяли разом з вітчизняними експортерами і надалі відкриватиме нові можливості для українських товарів на ринках Сінгапуру та країн АСЕАН.
ІЦ УАК за матеріалами Агробізнес Сьогодні
agroconf.org