Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Виробники м'ясної продукції отримали доступ на ринок Сінгапуру
АТУ»Новини»Виробники м'ясної продукції отримали доступ на ринок Сінгапуру

Виробники м'ясної продукції отримали доступ на ринок Сінгапуру

15 квітень, Розділ Новини, переглядів 2 618

Виробники м'ясної продукції отримали доступ на ринок Сінгапуру

Українські виробники термічно оброблених продуктів з м’яса птиці, свинини та яєць відтепер зможуть отримувати дозволи для експорту продукції на ринок Республіки Сінгапур.

Відповідне рішення ухвалило Державне агентство Сінгапуру з питань харчових продуктів, повідомляє пресслужба МЗС.

«Українські експортери, які бажають використати нові можливості, мають заповнити анкету українського експортера від Посольства України в Республіці Сінгапур (стосується виключно експорту українських товарів на ринки країн АСЕАН: Брунею, В'єтнаму, Індонезії, Камбоджі, Лаосу, Малайзії, М'янми, Філіппін, Сінгапуру, Таїланду) за посиланням", – йдеться у повідомленні.

У МЗС зазначили, що детальні роз’яснення щодо умов експорту до Сінгапуру можна отримати у Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, і пообіцяли разом з вітчизняними експортерами і надалі відкриватиме нові можливості для українських товарів на ринках Сінгапуру та країн АСЕАН.

ІЦ УАК за матеріалами Агробізнес Сьогодні

agroconf.org





Схожі новини
  • Сінгапур буде імпортувати яйця та м’ясо з України
  • Україні надали дозвіл щодо експорту птиці та продуктів з неї до Сінгапуру
  • Місія Сінгапуру проводить в Україні аудит системи державного контролю у сфері контролю харчових продуктів
  • Право експорту до ЄС мають 308 українських агропідприємств
  • З’явилися зразки документів для експорту продуктів тваринництва до Малайзії

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.