Аграрний тиждень. Україна
» » Виробники м'ясної продукції отримали доступ на ринок Сінгапуру
» » Виробники м'ясної продукції отримали доступ на ринок Сінгапуру

Виробники м'ясної продукції отримали доступ на ринок Сінгапуру


Виробники м'ясної продукції отримали доступ на ринок Сінгапуру

Українські виробники термічно оброблених продуктів з м’яса птиці, свинини та яєць відтепер зможуть отримувати дозволи для експорту продукції на ринок Республіки Сінгапур.

Відповідне рішення ухвалило Державне агентство Сінгапуру з питань харчових продуктів, повідомляє пресслужба МЗС.

«Українські експортери, які бажають використати нові можливості, мають заповнити анкету українського експортера від Посольства України в Республіці Сінгапур (стосується виключно експорту українських товарів на ринки країн АСЕАН: Брунею, В'єтнаму, Індонезії, Камбоджі, Лаосу, Малайзії, М'янми, Філіппін, Сінгапуру, Таїланду) за посиланням", – йдеться у повідомленні.

У МЗС зазначили, що детальні роз’яснення щодо умов експорту до Сінгапуру можна отримати у Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, і пообіцяли разом з вітчизняними експортерами і надалі відкриватиме нові можливості для українських товарів на ринках Сінгапуру та країн АСЕАН.

ІЦ УАК за матеріалами Агробізнес Сьогодні

agroconf.org





Схожі новини
  • Сінгапур буде імпортувати яйця та м’ясо з України
  • Право експорту до ЄС мають 308 українських агропідприємств
  • З’явилися зразки документів для експорту продуктів тваринництва до Малайзії
  • Україні надали дозвіл щодо експорту птиці та продуктів з неї до Сінгапуру
  • Місія Сінгапуру проводить в Україні аудит системи державного контролю у сфері контролю харчових продуктів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.