Аграрний тиждень. Україна
» » Держпродспоживслужба Запоріжжя перевірила понад 7 тис об’єктів на дотримання карантинних обмежень
» » Держпродспоживслужба Запоріжжя перевірила понад 7 тис об’єктів на дотримання карантинних обмежень

Держпродспоживслужба Запоріжжя перевірила понад 7 тис об’єктів на дотримання карантинних обмежень





Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби області разом із представниками органів місцевого самоврядування та Національної поліції продовжують здійснювати контроль за дотриманням санітарних норм і правил суб’єктами господарювання в умовах карантину.

З початку дії карантинних обмежень у Запорізькій області було перевірено понад 7 тис. суб’єктів господарювання, щодо  800 суб’єктів господарювання було застосовано заходів адміністративного впливу.

За минулий тиждень фахівці Служби перевірили близько 2 тис. об’єктів на яких було виявлено 280 порушень. Близько 850 перевірених об’єктів – це торгівельні мережі з реалізації продуктів харчування, супермаркетів, магазинів тощо.

У ході перевірок були виявлені такі найпоширеніші порушення: відсутність засобів індивідуального захисту; відсутність умов для дезінфекційної обробки захисних масок та їх утилізації; недотримання особистої гігієни; відсутність дезінфекційних засобів для дезінфекції; відкриті об’єкти, яким тимчасово заборонено працювати; тощо. За результатами роботи мобільної групи на порушників були застосовані заходи адміністративного впливу.

Під час моніторингових перевірок фахівці встановили, що більшість суб’єктів господарювання відповідально ставляться до виконання профілактичних та протиепідемічних заходів.

Окрім того, фахівці Держпродспоживслужби області активно продовжують проводити роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання та їх працівниками, а також з відвідувачами об’єктів торгівлі і надання послуг щодо дотримання протиепідемічного режиму.





Схожі новини
  • На Полтавщині Держпродспоживслужба виявила 1388 порушень із 9 тисяч перевірених об’єктів господарювання
  • На Кіровоградщині Держпродспоживслужба від початку введення карантину перевірила 4149 суб’єктів господарювання щодо дотримання протиепідемічних заходів
  • На Запоріжжі в курортному місті перевірили понад 500 об’єктів щодо дотримання карантину
  • На Дніпропитровщині Держпродспоживслужба за тиждень перевірила понад 1,6 тис суб’єктів господарювання щодо дотримання карантину
  • На Полтавщині Держпродспоживслужба провела 3378 комісійних обстежень об’єктів та виявили 934 порушень

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.