Аграрний тиждень. Україна
» » На Полтавщині Держпродспоживслужба виявила 1388 порушень із 9 тисяч перевірених об’єктів господарювання
» » На Полтавщині Держпродспоживслужба виявила 1388 порушень із 9 тисяч перевірених об’єктів господарювання

На Полтавщині Держпродспоживслужба виявила 1388 порушень із 9 тисяч перевірених об’єктів господарювання


Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області проводять комплекс профілактичних заходів щодо попередження поширення захворювань на коронавірусну інфекцію. Перевіряють заклади торгівлі, аптечні мережі, АЗС та інші суб’єкти господарювання, які продовжують працювати, в містах та районах області  проводяться щоденні рейди.

Встановлено такі порушення: ряд суб’єктів господарювання здійснювали діяльність, яка заборонена в період карантину, працівники не забезпечені індивідуальними засобами захисту (зокрема, захист обличчя та очей). Поширеними є і порушення допустимої кількості відвідувачів у торгівельному залі, недотримання соціальної дистанції між відвідувачами, відсутність у відвідувачів засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок тощо. Також виявляються порушення щодо забезпечення закладів дезінфікуючими засобами, недотримання правил їх приготування, створення для працівників умов дотримання особистої гігієни та ін.

Усього в ході проведення рейдів фахівці Служби перевірили 9387 об’єктів, у яких виявлено 1388 порушень карантинного режиму різного характеру. Під час перевірок суб’єктам господарювання було надано 4263 пропозицій щодо усунення виявлених порушень. За порушення карантинних заходів, відповідно до статті 443 Кодексу України про адміністративні порушення, складено 102 адмінпротоколи, які спрямовані до суду для прийняття відповідного рішення.





Схожі новини
  • Фахівці Держпродспоживслужби Чернігівщини постійно контролюють дотримання санітарних вимог у закладах торгівлі
  • На Дніпропитровщині Держпродспоживслужба за тиждень перевірила понад 1,6 тис суб’єктів господарювання щодо дотримання карантину
  • На Полтавщині Держпродспоживслужба провела 3378 комісійних обстежень об’єктів та виявили 934 порушень
  • Фахівці Держпродспоживслужби Дніпропетровщини перевірили 2035 суб’єктів господарювання щодо дотримання карантину
  • На Дніпропетровщині спеціалісти Держпродспоживслужби перевірили 225 суб’єктів господарювання щодо дотримання умов введення карантину

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.