Аграрний тиждень. Україна
» » Волинські лабораторії гарантують спроможність працювати в умовах підвищеної небезпеки
» » Волинські лабораторії гарантують спроможність працювати в умовах підвищеної небезпеки

    Волинські лабораторії гарантують спроможність працювати в умовах підвищеної небезпеки



    Безпечність середовища за 550 параметрами в області досліджують регіональні лабораторії - Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів і фітосанітарна. Моніторинг їх забезпеченості обладнанням, реактивами та кваліфікованими кадрами був проведений за дорученням очільника області Юрія Погуляйка.

    Упродовж минулого року лабораторіями було проведено понад 250 тисяч досліджень. Зокрема: бактеріологічних, вірусологічних, радіологічні хіміко-токсикологічних,  імулогічних, патоморфологічних, метрологічних, ветеринарно-санітарних на агропродовольчих ринках. Проводилися також експертизи рослин та рослинної продукції на виявлення шкідливих організмів, дослідження якості посівного та посадкового матеріалу та засобів захисту рослин.                                                                                                                  За словами керівника регіонального управління Держпроспоживслужби Богдана Лозинського обидві лабораторії акредитовані відовідно до національних та європейських стандартів та за рівнем оснащеності входять до п’ятірки найкращих в державі.                                                                            Персонал укомплектований та кваліфікований, постійно опановуються нові види досліджень.                                                                                         Якісні та кількісні параметри роботи лабороторних комплексів дозволяють забезпечувати стабільну епізоотичну ситуацію, фітосанітарне благополуччя, контроль у  сферах безпечності харчових продуктів, захист рослин,  санітарне та епідемічне благополуччя населення області.





    Схожі новини
  • На Кіровоградщині не допустили до реалізації 15 тонн продуктів
  • На Рівненщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили зміни у харчовому законодавстві та законодавстві про здійснення державного контролю
  • Ветсанконтроль на столичних ярмарках здійснюють за допомогою мобільної лабораторії
  • За 9 місяців Держпродспоживслужба не допустила на ринки понад 6,5 тис. тонн неякісних продуктів харчування
  • В Україні перевірено понад 457 га теплиць на наявність шкідників

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Волинські лабораторії гарантують спроможність працювати в умовах підвищеної небезпеки



Безпечність середовища за 550 параметрами в області досліджують регіональні лабораторії - Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів і фітосанітарна. Моніторинг їх забезпеченості обладнанням, реактивами та кваліфікованими кадрами був проведений за дорученням очільника області Юрія Погуляйка.

Упродовж минулого року лабораторіями було проведено понад 250 тисяч досліджень. Зокрема: бактеріологічних, вірусологічних, радіологічні хіміко-токсикологічних,  імулогічних, патоморфологічних, метрологічних, ветеринарно-санітарних на агропродовольчих ринках. Проводилися також експертизи рослин та рослинної продукції на виявлення шкідливих організмів, дослідження якості посівного та посадкового матеріалу та засобів захисту рослин.                                                                                                                  За словами керівника регіонального управління Держпроспоживслужби Богдана Лозинського обидві лабораторії акредитовані відовідно до національних та європейських стандартів та за рівнем оснащеності входять до п’ятірки найкращих в державі.                                                                            Персонал укомплектований та кваліфікований, постійно опановуються нові види досліджень.                                                                                         Якісні та кількісні параметри роботи лабороторних комплексів дозволяють забезпечувати стабільну епізоотичну ситуацію, фітосанітарне благополуччя, контроль у  сферах безпечності харчових продуктів, захист рослин,  санітарне та епідемічне благополуччя населення області.





Схожі новини
  • На Кіровоградщині не допустили до реалізації 15 тонн продуктів
  • На Рівненщині фахівці Держпродспоживслужби обговорили зміни у харчовому законодавстві та законодавстві про здійснення державного контролю
  • Ветсанконтроль на столичних ярмарках здійснюють за допомогою мобільної лабораторії
  • За 9 місяців Держпродспоживслужба не допустила на ринки понад 6,5 тис. тонн неякісних продуктів харчування
  • В Україні перевірено понад 457 га теплиць на наявність шкідників

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.