Аграрний тиждень. Україна
» » На Полтавщині триває дезінфекція соціальних закладів
» » На Полтавщині триває дезінфекція соціальних закладів

На Полтавщині триває дезінфекція соціальних закладів


На Полтавщині триває дезінфекція соціальних закладів


Фахівці районних лікарень ветмедицини продовжують безкоштовно дезінфікувати  заклади  соціальної сфери Полтавщини і медичні  установи. Протягом тижня,  у рамках здійснення профілактичних заходів щодо попередження розповсюдження інфекційних хвороб, у тому числі COVID-19,  фахівці  Полтавської обласної державної лікарні  ветеринарної медицини  провели аерозольну дезінфекцію  на території   Горбанівського   геріатричного пансіонату ветеранів війни і праці.

Також профілактичну  дезінфекцію здійснили  і на території відділення стаціонарного догляду  для постійного або тимчасового перебування КУ «Центр надання соціальних послуг Шишацької селищної ради», обробили  стаціонарне відділення для постійного або тимчасового проживання  Диканського районного територіального центру соціального обслуговування. Фахівці  Семенівської районної державної лікарні  ветеринарної медицини  провели аерозольну дезінфекцію  на території  КУ «Будинок захищеної старості» Семенівської селищної ради Полтавської області.  Відвідали і Хорольський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів та Карлівський територіальний  центр надання соціальних послуг. Всього обробили - 13 тис. кв. м. 

  Нагадаємо, профілактичну дезінфекцію проводять  за допомогою 0,2 % розчину, який є  комплексним  дезінфікуючим  засобом.  Розчин   безпечний   для  людей і тварин,  але  вбиває  ряд збудників  небезпечних хвороб. У тому числі і коронавірус. Роботи триватимуть і надалі. Адже саме люди  похилого  віку – у групі ризику. Вони найбільш уразливі до зараження коронавірусом й виникнення важких ускладнень хвороби.          

                                  

 





Схожі новини
  • На Полтавщині фахівці державних лікарень ветеринарної медицини продовжують роботу із дезінфекції у місцях скупчення людей
  • На Чернігівщині фахівці Держпродспоживслужби проводять активну роботу щодо дотримання протиепідемічних заходів в умовах карантину
  • На Полтавщині проводили дезінфекцію в будинках-інтернатах для людей похилого віку
  • На Чернігівщині дезінфікували залізничні вокзали та перевірили продуктові магазини
  • На Полтавщині продовжують дезінфекцію ринків та об’єктів інфраструктури

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.