Аграрний тиждень. Україна
» » На Запоріжжі обговорили алгоритм взаємодії пасічників з аграріями та органами місцевої влади
» » На Запоріжжі обговорили алгоритм взаємодії пасічників з аграріями та органами місцевої влади

На Запоріжжі обговорили алгоритм взаємодії пасічників з аграріями та органами місцевої влади



На Запоріжжі відбувся семінар у форматі відеоконференції з напрацювання щодо алгоритму взаємодії пасічників з аграріями та органами місцевої влади.

У заході взяли участь заступник голови Запорізької облдержадміністрації В’ячеслав Дзятківський, начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Віктор Шершнєв, керівники управлінь державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, фітосанітарної безпеки, районних управлінь Головного управління, представники  органів місцевого самоврядування,  пасічники та аграрії.

Представники Держпродспоживслужби проінформували присутніх стосовно  виникнення випадків масового отруєння бджіл, зокрема проаналізували причини, наслідки та можливість попередження.  Також доповіли про вжиті заходи Головним управлінням.

У ході семінару учасники обговорили ключові проблеми, які виникають між пасічниками і аграріями та внесли пропозиції для розробки єдиного алгоритму взаємодії пасічників, аграріїв і органів місцевої  влади з метою  недопущення отруєння бджіл.





Схожі новини
  • На Прикарпатті влада бізнес та бджолярі обговорили питання захисту бджолосімей
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби обговорили питання безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства
  • У Запоріжжі Держпродспоживслужба, громадськість та бізнес обговорили державний нагляд у сферах безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства
  • На Кіровоградщині обговорили запобігання захворюванню бджіл та заходи при їх отруєнні
  • На Херсонщині обговорили пріоритетні напрямки із запобігання захворювань бджіл та першочергові заходи при їх отруєнні

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.