Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»У режимі відеозустрічі відбулося засідання членів Наглядової ради українсько-європейського Проєкту у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин
АТУ»Новини»У режимі відеозустрічі відбулося засідання членів Наглядової ради українсько-європейського Проєкту у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин

У режимі відеозустрічі відбулося засідання членів Наглядової ради українсько-європейського Проєкту у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин

14 травень, Розділ Новини, переглядів 2 353

13 травня 2020 року т. в. о. Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко, Генеральний директор Директорату безпечності харчових продуктів Мінекономіки Микола Мороз, державний експерт експертної групи з питань формування державної політики щодо здорового способу життя та факторів ризику Директорату громадського здоров'я МОЗ Тетяна Скапа, керівник сектору «Сільське господарство, безпечність харчових продуктів та земельна реформа» Представництва ЄС в Україні Крістіан Бен Хелл разом із іншими представниками Мінекономіки, Держпродспоживслужби, експертами Проєкту та Консорціуму Quality Institute, який впроваджує Проєкт, провели у режимі відеоконференції друге засідання Наглядової ради Проєкту ЄС «Вдосконалення законодавства, контролю та поінформованості у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин в Україні».

Під час Наглядової ради були розглянуті перші результати діяльності Проєкту.

У ході обговорення учасникам були продемонстровані презентації діяльності всіх компонентів даного Проєкту.  Окрема увага була приділена результатам діяльності за ІТ-напрямком та питанням розробки баз даних.

Бенефіціари підвели проміжні підсумки діяльності Проєкту та обговорили подальші кроки з його впровадження.

Довідково

Проєкт ЄС «Вдосконалення законодавства, контролю та поінформованості у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин в Україні» започатковано з метою забезпечення підвищення функціональності послуг у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин, а також системи контролю та інфраструктури України шляхом поступового приведення  вітчизняного законодавства у відповідність європейським та іншим міжнародним стандартам, забезпечення гарантій в частині здоров’я тварин в різних регіонах країни та впровадження комплексної державної програми профілактики деяких інфекційних хвороб та зоонозів.





Схожі новини
  • Розпочинає роботу спільний українсько-європейський Проєкт у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин
  • Проект ЄС щодо вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні підбив підсумки роботи за квартал
  • Підвищувати стандарти благополуччя тварин в Україні допоможуть європейці
  • Україна та ЄС посилюють взаємодію щодо адаптації українського законодавства у сфері СФЗ в рамках Угоди про асоціацію
  • Проект ЄС із вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні прозвітував про роботу за останні півроку

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.