Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби перевіряють дотримання карантинних вимог салонами краси та кафе
АТУ»Новини»На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби перевіряють дотримання карантинних вимог салонами краси та кафе

На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби перевіряють дотримання карантинних вимог салонами краси та кафе

15 травень, Розділ Новини, переглядів 2 237



Фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області разом із представниками Національної поліції та органів місцевого самоврядування провели перевірки працівників кафе, салонів краси, перукарень, магазинів тощо. Загалом було перевірено 12 закладів.

Встановлено, що в цілому адміністрація закладів ознайомлена із Тимчасовими рекомендаціями, затвердженими постановами Головного державного санітарного лікаря України від 09.05.2020 № 16, 17, 18, 20.  Але разом з цим є й такі, котрим потрібно було провести роз’яснювальну роботу щодо дотримання протиепідемічних вимог.

У деяких закладах відсутні документи, які підтверджують якість дезінфекційних і антисептичних засобів, не у всіх закладах громадського харчування працівники були забезпечені засобами захисту очей. Працівники деяких закладів не змогли детально пояснити як саме вони проводять дезінфекцію. У деяких магазинах і закладах відсутні чек-листи з інформацією про вимірювання температури персоналу та проведення вологого прибирання.

Салони краси підготувалися до роботи в умовах карантину краще, ніж інші заклади: під час перевірки грубих порушень комісія там не виявила.

Фахівці ГУ Держпродспоживслужби в Херсонські області продовжують перевірки закладів, яким дозволено працювати під час карантину. Щоденно в області перевіряється 130 об’єктів.





Схожі новини
  • На Чернігівщині за час карантину фахівці Держпродспоживслужби перевірили понад 2700 закладів торгівлі щодо виконання протиепідемічних вимог
  • Фахівці Держпродспоживслужби Харківщини проводять моніторингові обстеження ринків та продовольчих магазинів
  • На Вінниччині Держпродспоживслужба, Нацполіція та громадськість створюють спільні групи для перевірки закладів, яким дозволили роботу під час карантину
  • На Дніпропетровщині перевірено понад 5 тис суб’єктів господарювання на дотримання вимог карантинного режиму
  • Держпродспоживслужба докладає максимум зусиль для зниження поширення COVID-19: за тиждень проведено майже 9,5 тис. заходів нагляду, порушення - на кожному 5-му об’єкті

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.