Аграрний тиждень. Україна
» » На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби перевіряють дотримання карантинних вимог салонами краси та кафе
» » На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби перевіряють дотримання карантинних вимог салонами краси та кафе

На Херсонщині фахівці Держпродспоживслужби перевіряють дотримання карантинних вимог салонами краси та кафе




Фахівців Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області разом із представниками Національної поліції та органів місцевого самоврядування провели перевірки працівників кафе, салонів краси, перукарень, магазинів тощо. Загалом було перевірено 12 закладів.

Встановлено, що в цілому адміністрація закладів ознайомлена із Тимчасовими рекомендаціями, затвердженими постановами Головного державного санітарного лікаря України від 09.05.2020 № 16, 17, 18, 20.  Але разом з цим є й такі, котрим потрібно було провести роз’яснювальну роботу щодо дотримання протиепідемічних вимог.

У деяких закладах відсутні документи, які підтверджують якість дезінфекційних і антисептичних засобів, не у всіх закладах громадського харчування працівники були забезпечені засобами захисту очей. Працівники деяких закладів не змогли детально пояснити як саме вони проводять дезінфекцію. У деяких магазинах і закладах відсутні чек-листи з інформацією про вимірювання температури персоналу та проведення вологого прибирання.

Салони краси підготувалися до роботи в умовах карантину краще, ніж інші заклади: під час перевірки грубих порушень комісія там не виявила.

Фахівці ГУ Держпродспоживслужби в Херсонські області продовжують перевірки закладів, яким дозволено працювати під час карантину. Щоденно в області перевіряється 130 об’єктів.





Схожі новини
  • На Вінниччині Держпродспоживслужба, Нацполіція та громадськість створюють спільні групи для перевірки закладів, яким дозволили роботу під час карантину
  • Держпродспоживслужба докладає максимум зусиль для зниження поширення COVID-19: за тиждень проведено майже 9,5 тис. заходів нагляду, порушення - на кожному 5-му об’єкті
  • На Дніпропетровщині перевірено понад 5 тис суб’єктів господарювання на дотримання вимог карантинного режиму
  • На Чернігівщині за час карантину фахівці Держпродспоживслужби перевірили понад 2700 закладів торгівлі щодо виконання протиепідемічних вимог
  • Фахівці Держпродспоживслужби Харківщини проводять моніторингові обстеження ринків та продовольчих магазинів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.