Аграрний тиждень. Україна
» » Спаржу культивують в комбінації з лохиною
» » Спаржу культивують в комбінації з лохиною

    Спаржу культивують в комбінації з лохиною


    Спаржу культивують в комбінації з лохиною

    Комбінованим вирощуванням спаржі та лохини, яке поширене в світовій практиці, зацікавилися вітчизняні ягідні компанії.

    Видання пояснює інтерес до цих культур бажанням фермерів розширити сезон реалізації продукції. Адже сезон врожаю спаржі закінчується саме тоді, коли починається сезон збору лохини.

    Крім того, комбіноване вирощування дозволяє виробнику збільшити прибуток за рахунок оптимізації навантажень робочої сили і матеріально-технічних ресурсів. До того ж у цих культур багато спільного в маркетингу та логістиці.

    Основним ризиком є ​​можливий обвал цін на ринку спаржі.

    Спаржа досить легка у вирощуванні, будучи на сьогоднішній день нішевим продуктом, основним споживачем якого виступає сегмент HoReCa. Це один з найбільш ранніх корисних овочів. Наприклад, на Півдні України вона може з’явитися наприкінці березня – головне, щоб в подальшому не було заморозків, інакше спаржа може повністю загинути.

    Основна частина виробників розводить культуру саджанцями. Вони дорожчі за насіння, але, купуючи їх, аграрій виграє два роки в часі.

    ІЦ УАК за матеріалами AgroTimes

    agroconf.org





    Схожі новини
  • ТОП-10 нішових культур для експорту – рекомендації експертів
  • За 5 років спаржеві площі зросли втричі
  • Сезон черешні - розпочато
  • Фермери до цих пір не розпродали минулорічні овочі
  • Спаржа - «цариця овочів» та перша «ластівка» весни

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Спаржу культивують в комбінації з лохиною


Спаржу культивують в комбінації з лохиною

Комбінованим вирощуванням спаржі та лохини, яке поширене в світовій практиці, зацікавилися вітчизняні ягідні компанії.

Видання пояснює інтерес до цих культур бажанням фермерів розширити сезон реалізації продукції. Адже сезон врожаю спаржі закінчується саме тоді, коли починається сезон збору лохини.

Крім того, комбіноване вирощування дозволяє виробнику збільшити прибуток за рахунок оптимізації навантажень робочої сили і матеріально-технічних ресурсів. До того ж у цих культур багато спільного в маркетингу та логістиці.

Основним ризиком є ​​можливий обвал цін на ринку спаржі.

Спаржа досить легка у вирощуванні, будучи на сьогоднішній день нішевим продуктом, основним споживачем якого виступає сегмент HoReCa. Це один з найбільш ранніх корисних овочів. Наприклад, на Півдні України вона може з’явитися наприкінці березня – головне, щоб в подальшому не було заморозків, інакше спаржа може повністю загинути.

Основна частина виробників розводить культуру саджанцями. Вони дорожчі за насіння, але, купуючи їх, аграрій виграє два роки в часі.

ІЦ УАК за матеріалами AgroTimes

agroconf.org





Схожі новини
  • ТОП-10 нішових культур для експорту – рекомендації експертів
  • За 5 років спаржеві площі зросли втричі
  • Сезон черешні - розпочато
  • Фермери до цих пір не розпродали минулорічні овочі
  • Спаржа - «цариця овочів» та перша «ластівка» весни

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.