Аграрний тиждень. Україна
» » На Запоріжжі готуються до туристично-курортного сезону
» » На Запоріжжі готуються до туристично-курортного сезону

    На Запоріжжі готуються до туристично-курортного сезону



    У Кирилівці, під керівництвом першого заступника голови Запорізької облдержадміністрації відбулася виїзна нарада з питань підготовки та проведення туристично-курортного сезону 2020 року.

    У заході взяли участь начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Віктор Шершнєв, начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби Світлана Власова, представники державних підприємств, голови райдержадміністрацій та представники закладів відпочинку приморських територій.

    Під час наради увагу учасників було зосереджено на необхідності дотримання суб’єктами господарювання вимог Державних санітарних правил розміщення, улаштування та експлуатації оздоровчих закладів, протиепідемічних заходів, передбачених постановами Головного державного санітарного лікаря України, рішень засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

    Окрім того, було наголошено, що готовність закладу до функціонування у літній період підтверджується актом приймання оздоровчого закладу для дорослих за формою 316/0. У цьому контексті була надана покрокова інструкція керівникам закладів відпочинку щодо їх дій.

    Окрема увага була приділена роботі з недопущення на узбережжі Азовського моря стихійної торгівлі харчовими продуктами, що призводить до виникнення і розповсюдження інфекційних хвороб.

    Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби області внесли пропозиції щодо проведення органами влади та місцевого самоврядування переобліку закладів оздоровлення та відпочинку, забезпечення їх питною водою гарантованої якості, вирішення питання відносно збору та видалення стічних стоків, побутового сміття, харчових відходів.

    Учасники наради надали свої рекомендації з кожного напрямку та прийшли до висновку, що для проведення належної літньої оздоровчої кампанії та з метою запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19  повинен бути відпрацьований чіткий алгоритм дій для усіх структур.





    Схожі новини
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби обговорили питання безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства
  • Про стан оздоровлення дітей в Одеській області в сезон 2019 року
  • На Закарпатті обговорили стан підготовки дитячих оздоровчих закладів до літнього сезону
  • На Харківщині готуються до оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2019 року
  • На Херсонщині обговорять санітарно-епідемічні вимоги до надання послуг перукарням та салонами краси

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

На Запоріжжі готуються до туристично-курортного сезону



У Кирилівці, під керівництвом першого заступника голови Запорізької облдержадміністрації відбулася виїзна нарада з питань підготовки та проведення туристично-курортного сезону 2020 року.

У заході взяли участь начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Віктор Шершнєв, начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби Світлана Власова, представники державних підприємств, голови райдержадміністрацій та представники закладів відпочинку приморських територій.

Під час наради увагу учасників було зосереджено на необхідності дотримання суб’єктами господарювання вимог Державних санітарних правил розміщення, улаштування та експлуатації оздоровчих закладів, протиепідемічних заходів, передбачених постановами Головного державного санітарного лікаря України, рішень засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Окрім того, було наголошено, що готовність закладу до функціонування у літній період підтверджується актом приймання оздоровчого закладу для дорослих за формою 316/0. У цьому контексті була надана покрокова інструкція керівникам закладів відпочинку щодо їх дій.

Окрема увага була приділена роботі з недопущення на узбережжі Азовського моря стихійної торгівлі харчовими продуктами, що призводить до виникнення і розповсюдження інфекційних хвороб.

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби області внесли пропозиції щодо проведення органами влади та місцевого самоврядування переобліку закладів оздоровлення та відпочинку, забезпечення їх питною водою гарантованої якості, вирішення питання відносно збору та видалення стічних стоків, побутового сміття, харчових відходів.

Учасники наради надали свої рекомендації з кожного напрямку та прийшли до висновку, що для проведення належної літньої оздоровчої кампанії та з метою запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19  повинен бути відпрацьований чіткий алгоритм дій для усіх структур.





Схожі новини
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби обговорили питання безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства
  • Про стан оздоровлення дітей в Одеській області в сезон 2019 року
  • На Закарпатті обговорили стан підготовки дитячих оздоровчих закладів до літнього сезону
  • На Харківщині готуються до оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2019 року
  • На Херсонщині обговорять санітарно-епідемічні вимоги до надання послуг перукарням та салонами краси

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.