Аграрний тиждень. Україна
» » На Закарпатті обговорили стан підготовки дитячих оздоровчих закладів до літнього сезону
» » На Закарпатті обговорили стан підготовки дитячих оздоровчих закладів до літнього сезону

На Закарпатті обговорили стан підготовки дитячих оздоровчих закладів до літнього сезону


У м. Ужгород, в Закарпатському інституті післядипломної педагогічної освіти, відбулася нарада з питань організації та підготовки відпочинку дітей у 2019 році.

У заході взяли участь представники Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області, директори шкіл, начальники дитячих оздоровчих таборів ЗОШ І-ІІ та І-ІІІ ступенів та інші зацікавлені особи.

Фахівці відділу державного нагляду за дотримання санітарного законодавства Ужгородського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області повідомили присутніх про внесені зміни до Постанови КМУ від 28.04.2009 № 422 «Про затвердження Типового положення про дитячий заклад оздоровлення та відпочинку». Увагу учасників було акцентовано на переліку документів, котрі необхідно підготувати до початку роботи табору, та вимоги до них, що вказані у пункті 17 цієї Постанови.

Також учасники заходу обговорили основні питання пов’язані із  запобіганням  виникненню харчових отруєнь серед дітей під час літнього відпочинку.

Всім присутнім надано роз’яснення щодо правильного оформлення та ведення необхідної документації  передбаченої для належної роботи харчоблоку.

Присутні мали змогу обговорити та задати запитання щодо уникнення порушень вимог санітарного законодавства, які найчастіше виявляються при здійсненні планових та позапланових заходів державного нагляду у дитячих закладах.   





Схожі новини
  • На Закарпатті обговорили епізоотичну ситуацію в області
  • Фахівці Держпродспоживслужби Вінничини розробили методичні рекомендації щодо медико-санітарного забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей
  • На Харківщині готуються до оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2019 року
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби активізували роботу з підготовки до оздоровчої кампанії у школах
  • На Херсонщині обговорять санітарно-епідемічні вимоги до надання послуг перукарням та салонами краси

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.