Сім областей України забезпечили зростання виробництва промисловим способом харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів за січень-квітень 2020 року до відповідного періоду 2019 року.
Про це повідомляє Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.
До ТОП-7 областей-лідерів увійшли:
– Львівська (на 28,5% більше до відповідного періоду 2019 року);
– Херсонська (на 20,7%);
– Сумська (на 20,3%);
– Миколаївська (на 16,5%);
– Кіровоградська (на 8,4%);
– Одеська (на 3,7%);
– Запорізька (на 0,7%).
Зменшення спостерігалось у 17 областях та м. Київ, найбільше у Тернопільській (на 30,8%), Луганській (на 19,1%), Чернівецькій (на 12,8%) та Київській (на 12,3%).
ІЦ УАК за матеріалами AgroTimes
agroconf.org