Аграрний дорадчий центр БРІДЖЕС (BRIDGES) спільно з Міністерством сільського господарства США (USDA) продовжили ініціативу щодо сприяння впровадженню належних регуляторних практик у рамках співпраці України з Світовою організацією торгівлі (СОТ) та на виконання Угоди про застосування санітарних та фітосанітарних заходів СОТ. У цьому контексті з 04 по 14 травня 2020 року було організовано вебінар «Організація та функціонування системи безпечності харчових продуктів на основі оцінки ризиків».
Захід сприяє кращому розумінню основних принципів побудови та функціонування системи оцінки ризиків, як стандарту СОТ та ролi лабораторій в цій системі.
Матеріали вебінару були доступні для фахівців Держпродспоживслужби та підпорядкованих їй установи через систему дистанційного навчання Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Після завершення вебінару учасники пройшли анкетування, де залишили відгук щодо прослуханих матеріалів, поставили запитання спікеру к.н. директору Міжнародної мережі навчальних закладів з безпеки харчових продуктів (IFSTL) в США Жанні Дюбуа, на які згодом отримають розгорнуті відповіді.
Использование специальной техники для сельскохозяйственных задач позволяет повысить качество и сохранность сухих
Докладніше