Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»У рамках співпраці України зі СОТ відбувся вебінар щодо організації та функціонування системи безпечності харчових продуктів на основі оцінки ризиків
АТУ»Новини»У рамках співпраці України зі СОТ відбувся вебінар щодо організації та функціонування системи безпечності харчових продуктів на основі оцінки ризиків

У рамках співпраці України зі СОТ відбувся вебінар щодо організації та функціонування системи безпечності харчових продуктів на основі оцінки ризиків

18 травень, Розділ Новини, переглядів 2 274

Аграрний дорадчий центр БРІДЖЕС (BRIDGES) спільно з Міністерством сільського господарства США (USDA) продовжили ініціативу щодо сприяння впровадженню належних регуляторних практик у рамках співпраці України з Світовою організацією торгівлі (СОТ) та на виконання Угоди про застосування санітарних та фітосанітарних заходів СОТ. У цьому контексті з 04 по 14 травня 2020 року було організовано вебінар «Організація та функціонування системи безпечності харчових продуктів на основі оцінки ризиків».

Захід сприяє кращому розумінню основних принципів побудови та функціонування системи оцінки ризиків, як стандарту СОТ та ролi лабораторій в цій системі.

Матеріали вебінару були доступні для фахівців Держпродспоживслужби та підпорядкованих їй установи через систему дистанційного навчання Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Після завершення вебінару учасники пройшли анкетування, де залишили відгук щодо прослуханих матеріалів, поставили запитання спікеру к.н. директору Міжнародної мережі навчальних закладів з безпеки харчових продуктів (IFSTL) в США Жанні Дюбуа, на які згодом отримають розгорнуті відповіді.





Схожі новини
  • Держпродспоживслужба і Центр з оцінки ризиків харчового ланцюга Болгарії підписали меморандум про взаємодію
  • На Вінниччині представили напрацювання пілотного проекту щодо контролю сирого молока
  • На Херсонщині провели навчання для представників міжрайонних державних лабораторій
  • На Черкащині пройшли навчання фахівців Держпродспоживслужби
  • У Кропивницькому державні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби відпрацювали проведення аудиту системи НАССР

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.