Аграрний тиждень. Україна
» » На Запоріжжі обговорили алгоритм дій щодо проведення комісійних обстежень закладів оздоровлення
» » На Запоріжжі обговорили алгоритм дій щодо проведення комісійних обстежень закладів оздоровлення

На Запоріжжі обговорили алгоритм дій щодо проведення комісійних обстежень закладів оздоровлення



Під головуванням начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Віктора Шершнєва відбулася виїзна нарада з керівниками районних управлінь та спеціалістами структурних підрозділів державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства приморської зони щодо організації оздоровчої компанії.

Учасники наради обговорили питання щодо єдиних вимог здійснення спільних з органами місцевого самоврядування комісійних обстежень закладів оздоровлення та відпочинку до початку їх функціонування. Водночас наголошувалося на проведенні необхідних лабораторних дослідженнях, дотриманні протиепідемічних заходів, відповідного медичного та санітарно-технічного забезпечення закладів.

Було відпрацьовано алгоритм залучення до цієї роботи спеціалістів з інших районних управлінь, які не задіяні в організації оздоровчої кампанії.

Фахівці Держпродспоживслужби також напрацювали рекомендації та пропозиції, які будуть направлені до органів влади та суб’єктів господарювання, що надають послуги з оздоровлення та відпочинку дітей.





Схожі новини
  • Дотримання протиепідемічних заходів під час організації дитячої оздоровчої кампанії та підготовки до ЗНО на контролі Держпродспоживслужби
  • На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби напрацювали алгоритм дій щодо виявлення проблем системи шкільного харчування
  • Розпочато оздоровлення дітей у Закарпатській області
  • Про початок оздоровчої кампанії 2019 року в Івано-Франківській області
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби активізували роботу з підготовки до оздоровчої кампанії у школах

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.