Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області у рамках виконання заходів стосовно реалізації проекту реформування системи шкільного харчування провели робочу зустріч щодо організації роботи з виявлення відповідних проблем в навчально-виховних закладах області.
У ході обговорення фахівці розглянули питання дотримання вимог харчового законодавства та матеріально технічного забезпечення в закладах освіти. Також увагу було приділено збалансованості меню та організації харчування дітей.
За результатами обговорення учасники напрацювали алгоритм дій щодо організації та проведення комісійних обстежень закладів освіти щодо виявлення проблемних питань відносно дотримання вимог харчового законодавства, організації харчування, цінової категорії, збалансованості меню, матеріально-технічного забезпечення тощо.
У заході взяли участь заступники начальника, Головного управління Держпродспоживслужби області, заступник директора департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації, фахівці управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства та управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби області.