Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби напрацювали алгоритм дій щодо виявлення проблем системи шкільного харчування
АТУ»Новини»На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби напрацювали алгоритм дій щодо виявлення проблем системи шкільного харчування

На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби напрацювали алгоритм дій щодо виявлення проблем системи шкільного харчування

14 лютий, Розділ Новини, переглядів 3 124

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області у рамках виконання заходів стосовно реалізації проекту реформування системи шкільного харчування провели робочу зустріч щодо організації роботи з  виявлення відповідних проблем в навчально-виховних закладах області. 

У ході обговорення фахівці розглянули питання дотримання вимог харчового законодавства та матеріально технічного забезпечення в закладах освіти. Також увагу було приділено збалансованості меню та організації харчування дітей.

За результатами обговорення учасники напрацювали алгоритм дій щодо організації та проведення комісійних обстежень закладів освіти щодо виявлення   проблемних  питань  відносно дотримання вимог харчового законодавства, організації харчування, цінової категорії, збалансованості меню, матеріально-технічного забезпечення тощо.

У заході взяли участь заступники начальника, Головного управління Держпродспоживслужби області, заступник директора департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації, фахівці управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства та  управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби області.  





Схожі новини
  • На Харківщині фахівці Держпродспоживслужби та освітяни консолідувалися задля здорового та безпечного харчування дітей в закладах освіти
  • На Запоріжжі обговорили питання посилення контролю за якісним та безпечним харчування дітей у закладах освіти
  • Інформація щодо організації безпечного харчування в закладах освіти Запорізької області
  • Держпродспоживслужба, освітяни та громадськість обговорили питання організації здорового харчування в школі
  • На Закарпатті фахівці Держпродспоживслужби провели для освітян семінар з впровадження контролю за якістю і безпечністю харчових продуктів у школах

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.