Аграрний тиждень. Україна
» » ООН: обсяги світового виробництва м’яса зменшаться на 1,7%
» » ООН: обсяги світового виробництва м’яса зменшаться на 1,7%

    ООН: обсяги світового виробництва м’яса зменшаться на 1,7%


    ООН: обсяги світового виробництва м’яса зменшаться на 1,7%

     Згідно з даними прогнозу Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO), у 2020-2021 роках на ринках продовольства у всьому світі пануватиме невизначеність через COVID-19, але агропродовольчий сектор, швидше за все, виявить більшу стійкість до пандемічної кризи, ніж інші сектори економіки.


     
    Вплив кризи відчують усі найпопулярніші світові продовольчі товари – зернові, олійні культури, м’ясо, молочні продукти, риба та цукор.
     
    “Вплив пандемії COVID-19 відчувався – різною мірою – у всіх харчових секторах. Через високий рівень невизначеності міжнародна спільнота повинна залишатися пильною і готова реагувати, якщо і коли це необхідно”, – говорить Бубакер Бен-Белхассен, директор департаменту торгівлі та ринків FAO.
     
    Щодо ж м’ясної промисловості, то у звіті організації прогнозується падіння виробництва на 1,7% через хвороби тварин, порушення ринку внаслідок COVID-19 та затяжні наслідки посух. Міжнародна торгівля м’ясом, ймовірно, покаже помірне зростання, але значно повільніше, ніж у 2019 році.
     
    З січня 2020 року міжнародні ціни на м’ясо знизилися на 8,6%. Найбільш помітним було зниження вартості баранини та птиці, також дещо здешевшали свина та яловичина.
     
    Meat-Inform





    Схожі новини
  • Карантин не вплинув на попит на зерно і олійні в Україні – Висоцький
  • Прогноз: як АЧС та COVID-19 вплинуть на ринок птиці в Китаї
  • IGC: рекордні прогнози щодо зернових на противагу невизначеності у майбутньому через епідемію COVID-19
  • Експорт курятини зростатиме, навіть попри COVID-19
  • На світовому ринку зерна в 2011-2012 рр. очікується напружена ситуація

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

ООН: обсяги світового виробництва м’яса зменшаться на 1,7%


ООН: обсяги світового виробництва м’яса зменшаться на 1,7%

 Згідно з даними прогнозу Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO), у 2020-2021 роках на ринках продовольства у всьому світі пануватиме невизначеність через COVID-19, але агропродовольчий сектор, швидше за все, виявить більшу стійкість до пандемічної кризи, ніж інші сектори економіки.


 
Вплив кризи відчують усі найпопулярніші світові продовольчі товари – зернові, олійні культури, м’ясо, молочні продукти, риба та цукор.
 
“Вплив пандемії COVID-19 відчувався – різною мірою – у всіх харчових секторах. Через високий рівень невизначеності міжнародна спільнота повинна залишатися пильною і готова реагувати, якщо і коли це необхідно”, – говорить Бубакер Бен-Белхассен, директор департаменту торгівлі та ринків FAO.
 
Щодо ж м’ясної промисловості, то у звіті організації прогнозується падіння виробництва на 1,7% через хвороби тварин, порушення ринку внаслідок COVID-19 та затяжні наслідки посух. Міжнародна торгівля м’ясом, ймовірно, покаже помірне зростання, але значно повільніше, ніж у 2019 році.
 
З січня 2020 року міжнародні ціни на м’ясо знизилися на 8,6%. Найбільш помітним було зниження вартості баранини та птиці, також дещо здешевшали свина та яловичина.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Карантин не вплинув на попит на зерно і олійні в Україні – Висоцький
  • Прогноз: як АЧС та COVID-19 вплинуть на ринок птиці в Китаї
  • IGC: рекордні прогнози щодо зернових на противагу невизначеності у майбутньому через епідемію COVID-19
  • Експорт курятини зростатиме, навіть попри COVID-19
  • На світовому ринку зерна в 2011-2012 рр. очікується напружена ситуація

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.