Аграрний тиждень. Україна
» » Україна експортуватиме халяльне м’ясо до Сінгапуру
» » Україна експортуватиме халяльне м’ясо до Сінгапуру

Україна експортуватиме халяльне м’ясо до Сінгапуру


Україна експортуватиме халяльне м’ясо до Сінгапуру

 Два українські центри, що займаються експортом м’яса з сертифікацією “Халяль” (відповідність продукції релігійним нормам ісламу) отримали дозвіл на експорт курятини до Сінгапуру. Затвердження дозвільних документів стало можливим, зокрема, завдяки сприянню Посольства України в Сінгапурі.


 
“Ісламська релігійна рада Сінгапуру (MUIS) погодила українські халяльні центри – ТОВ Центр Сертифікації «Халяль» та Центр Сертифікації «Halal Global Ukraine» для експорту халяльного м’яса птиці та продуктів з нього з України до Сінгапуру. Можливість експортувати халяльну продукцію мають українські підприємства з виробництва м’яса птиці та продуктів з нього, які були попередньо схвалені Компетентним органом Сінгапуру. Детальніше з інформацією можливо ознайомитися на офіційному сайті Держпродспоживслужби http://consumer.gov.ua/ContentPages/Potochniy_Stan_Dostupu_Na_Rinki/199/ “, – повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
 
Meat-Inform





Схожі новини
  • Ісламська релігійна рада Сінгапуру погодила українські халяльні центри для експорту халяльного м’яса птиці та продуктів з нього з України до Сінгапуру
  • Виробники м'ясної продукції отримали доступ на ринок Сінгапуру
  • Сінгапур буде імпортувати яйця та м’ясо з України
  • Україні надали дозвіл щодо експорту птиці та продуктів з неї до Сінгапуру
  • Місія Сінгапуру проводить в Україні аудит системи державного контролю у сфері контролю харчових продуктів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.