Аграрний тиждень. Україна
» » Процес пішов: для української свинини відкрився ринок Сінгапуру
» » Процес пішов: для української свинини відкрився ринок Сінгапуру

Процес пішов: для української свинини відкрився ринок Сінгапуру


Уперше за довгий час відкрито доступ української свинини на іноземний ринок. Компетентний орган Республіки Сінгапур акредитував українське підприємство для експорту термічно обробленого/консервованого м’яса зі свинини та м’яса птиці.

З переліком ухвалених українських підприємств для експорту до Сінгапуру можна ознайомитися за посиланням.

Це перший крок для відкриття світового ринку для української свинини.

Такого результату вдалося досягти завдяки плідній співпраці Держпродспоживслужби з Посольством України в Республіці Сінгапур та Міністерством закордонних справ України.

Суб’єкти господарювання, які мають намір експортувати перероблені продукти зі свинини, а також м’яса птиці до Сінгапуру, можуть ознайомитися з вимогами та процедурами, які необхідно для цього здійснити, у рубриці «Вимоги кран світу».





Схожі новини
  • Ісламська релігійна рада Сінгапуру погодила українські халяльні центри для експорту халяльного м’яса птиці та продуктів з нього з України до Сінгапуру
  • Виробники м'ясної продукції отримали доступ на ринок Сінгапуру
  • Сінгапур буде імпортувати яйця та м’ясо з України
  • Україні надали дозвіл щодо експорту птиці та продуктів з неї до Сінгапуру
  • Місія Сінгапуру проводить в Україні аудит системи державного контролю у сфері контролю харчових продуктів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.